Подарункові карти Фокстрот вийшли в онлайн

Фокстрот першим серед усіх учасників ринку на ринку ПТіЕ запровадив можливість придбати пластиковий або електронний подарунковий сертифікат та застосувати його на рівних засадах при купівлі в цегляних магазинах або в інтернет-магазині

Український ритейлер продовжує цифровізацію, тому покращує клієнтський досвід в усіх площинах. У рамках глобальної оптимізації та автоматизації бізнес-процесів з 2022 року у Фокстрот було оновлено підхід до застосування подарункових карт.


Наразі кожен покупець отримав можливість придбати у foxtrot.ua подарунковий сертифікат у будь-якій формі: пластиковій чи електронній. Мінімальна сума – від 100 грн. Реалізувати послугу можна як в одному з 168 магазинів мережі, так і на офіційному сайті Foxtrot. Карта, яка придбана у роздрібному магазині, дійсна й при оформленні замовлення онлайн.


– Подарункова карта з Фокстрот – універсальний подарунок, який дозволить адресату отримати бажану річ, – зазначив Олексій Зозуля, CEO Фокстрот. – Раніше використання подарункових сертифікатів було обмежено, тому перед нами стало завдання зрівняти умови застосунку подарункової карти офлайн та онлайн, аби задовольнити клієнтський попит на цю послугу. Останні півроку наші фахівці допрацювали технічну складову та запустили оновлений інструмент в роботу на сайті.


У Фокстроті повідомили, що сертифікат у пластиковому вигляді можна придбати у кожному магазині мережі, замовити з доставкою Новою поштою або забрати у відділі корпоративних продажів компанії.


Сертифікат в електронному вигляді покупцеві буде надіслано на його e-mail. Аби здійснити покупку за сертифікатом, людина має знати його номер. Комбінацію цифр потрібно ввести у відповідне віконечко на сайті або задиктувати касиру в магазині. Потреба роздруковувати електронний сертифікат вже не актуальна.

ГКФрозвиває бренди