Малюйте і будьте щасливі!

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Києві підбили підсумки Всеукраїнського творчого конкурсу «Молоде покоління - за безпеку руху», організований Управлінням ДАІ МВС України, МОНмолодьспорта України за підтримки торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» і Моторно-транспортного бюро України.


Конкурс проводиться щорічно з метою запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму та виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху.

Цього року на конкурс було надіслано більше 500 робіт від юних авторів з усієї України. Діти від 5 до 17 років віддали на суд журі свою творчість у різних у номінаціях - «Кращий малюнок», «Роботи з декоративно-прикладного мистецтва" (вишивка, мозаїка, аплікація тощо), «Фотографія».

30 травня у Києві вшановували школярів - переможців творчого змагання. У залі Центру культури та мистецтв МВС України зручно розмістилася головна аудиторія юних пропагандистів за безпечний рух - кілька сотень школярів Києва. На сцену піднялися автори 10 найяскравіших робіт, надісланих на конкурс «Молоде покоління - за безпеку руху!» з різних міст України
- Ваша роль, діти, величезна, так як ви пропагуєте безпечне життя серед своїх ровесників, спасибі Вам за допомогу! - Привітав переможців міністр МВС України Віталій Захарченко, вручаючи талановитим школярам подарунки від організаторів.

- Побачив виставку дитячих робіт у фойє - і настрій покращився! Малюйте - і будьте щасливі і здорові! - Звернувся до всіх у залі заступник міністра освіти і науки України Борис Жебровський.

Вручивши загальний призовий фонд, члени журі перейшли до нагородження школярів спеціальними призами. Спецприз від редактора журналу «Зустрічна смуга» Олександра Помазана прийняв Іван Соя з Івано-Франківщини. У номінації «Спецприз від торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» була відзначена робота «Культура руху - це твоє життя!» шестикласника Романа Лозицького із Каховської ЗОШ I-III ступенів № 4 Херсонської області. Малюнок, на думку «Фокстроту» - члена журі конкурсу, максимально повно відображає ідею корпоративного соціального проекту бізнесу «Школа безпеки» - «Комфортно там, де безпечно!».

- У процесі творчості, у дітей формується культура правильної поведінки на вулиці, в дорозі, з'являється дбайливе ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих. Тому «Фокстрот» з радістю підтримав юних пропагандистів життєво важливих правил! - Зазначив виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» В'ячеслав Поврознік.

ГКФрозвиває бренди