"Школа безпеки" - на морі!

​6 та 7 травня в Євпаторії зробив зупинку соціальний проект «Фокстроту» «Школа безпеки». Діти різного віку однаково успішно вчили правила безпеки  - з допомогою КВК і разом з героями мультиплікаційного серіалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу»


Оскільки «Фокстрот» - експерт з комфорту, в компанії запевняють, що «комфортно там, де безпечно!». І з 2002 року реалізують власний соціальний проект "Школа безпеки", допомагаючи державі у пропаганді правил безпечної поведінки дітей.

6 травня торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» стала партнером XXXVII Всекримського зльоту загонів юних інспекторів руху (ЮІР) і  XVII фіналу конкурсу команд КВК ЮІР під девізом: «Безпека руху - це життя». 23 шкільні команди ЮІР Криму змагалися у конкурсах на знання правил дорожнього руху, естафетах «Юний регулювальник», «Велоестафета», «Юний пропагандист». Як партнер ЮІДівского руху України з 2002 року - «Фокстрот» за відданість ідеї пропаганди правил безпеки, за наполегливість і акторську майстерність подякував і відзначив  найуспішніших учасників зльоту в Євпаторії.  1-е місце в КВК посіла команда КВК ЮІР із Керчі «Зустрічна смуга», а 1-е загальнокомандне місце посіла команда ЮІР із Джанкоя «Радар».

Під час зльоту не залишилися без уваги і молодші школярі, вони подивилися мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» https://www.youtube.com/watch?v=q5s3RTvYbWE SaveFrom.net, а представники Міністерства освіти, науки, молоді та спорту АР Крим отримали від «Фокстроту» ДВД-диски та листівки «При пожежі дій правильно!» для шкіл Криму.
- Необхідно спілкуватися з дітьми на тему безпеки з раннього віку, в даному аспекті успішний формат навчання за допомогою героїв мультфільму, ну а незнання правил безпеки в старшому віці стає предметом розмови на мові КВК, - говорить виконавчий директор мережі «Фокстрот. Техніка для дому» В'ячеслав Поврознік. - Ми віримо, що така система спілкування з дітьми різного віку максимально результативна в пропаганді комфортного і безпечного життя.

ГКФрозвиває бренди