Результати акції до Дня ЗСУ: 160 000 гривень – на флот морських дронів від покупців Фокстрот

На підтримку ініціативи фандрейзингової платформи United24 на спецрахунок НБУ Фокстрот перерахував 25 грн з кожної покупки, здійсненої 6 грудня у роздрібних магазинах бренду або на сайті foxtrot.ua

Таким чином, загальна сума зібраних коштів за один день – 6 грудня 2022 року – склала 160 000 гривень (посилання на платіжне доручення тут). Дякуємо всім, хто разом з Фокстрот долучився до такої важливої справи!


Зазначимо, з нагоди 31-ї річниці Збройних Cил України компанія підтримала заклик щодо створення першого у світі флоту морських дронів. Збір коштів розпочався у листопаді на ініційованій Президентом України Володимиром Зеленським фандрейзингової платформі United24. Головне завдання – захист акваторії українських морів і мирних міст від крилатих ракет, які російські війська запускають із кораблів. Флот також допоможе розблокувати коридор для цивільних суден, які везуть зерно для всього світу.


Крім того, Фокстрот всіляко підтримує українських захисників, надаючи їм необхідні гаджети та побутову техніку. З початку повномасштабної війни Фокстрот виділив у підсилення обороноздатності країни та на підтримку українців понад 12,6 млн грн. Допомогу у вигляді техніки отримали військові частини ЗСУ, підрозділи Нацгвардії та ТрО, загони ДСНС, Нацполіції, громадські та благодійні організації, медичні заклади та інші запитувачі. Лише у вересні-листопаді 2022 року ритейлер надав техніки на 1 000 000 гривень військам ППО, які захищають небо над Полтавською, Черкаською, Львівською, Дніпропетровською, Харківською, Київською, Миколаївською, Запорізькою, Одеською, Вінницькою областями та Києвом.

ГКФрозвиває бренди