Фокстрот допоміг облаштувати «Пункти незламності» в Запоріжжі

Ритейлер електроніки долучився до всеукраїнського проєкту «Пункти незламності» у Запоріжжі та облаштував необхідною побутовою технікою стаціонарні локації на базі пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Запорізькій області

Головне призначення Пунктів незламності: у разі аварійного відключення електроенергії стати осередком безпеки і захисту для українців. Локації гуманітарного прихистку функціонують цілодобово та безкоштовно у форматі тимчасового перебування.

В 6 районах Запоріжжя стаціонарні Пункти незламності стали комфортнішими, завдяки Фокстрот. Чайники, електроплити, мікрохвильовки доповнили обладнання, яке допоможе запоріжцям вистояти цієї зими в умовах війни.


Рятувальники встановили у Пунктах незламності потужні генератори для забезпечення електроенергії, супутниковий інтернет, а Фокстрот надав чайники і мікрохвильовки для забезпечення побутових потреб. Адже містяни знайдуть у пунктах чай та продукти швидкого приготування, який не приготуєш без побутової техніки.

– Допомога рятувальникам – серед пріоритетів корпоративного штабу «Допомога нашим», адже наразі від війни найбільше потерпають цивільні українці, – пояснює підтримку виконавчий директор Фокстрот Олексій Зозуля. – Маємо за честь допомагати цим героям без зброї, і особливо – рятувальникам Запоріжжя, які знаходяться дуже близько до лінії фронту.


У листі-запиті про допомогу рятувальникам йшлося про те, що за 9 місяців повномасштабної війни проти російських окупантів співробітники ДСНС ліквідували 657 пожеж, що виникли через ворожі обстріли, і 953 рази долучалися до ліквідації наслідків повітряних атак.

Нагадаємо, у мирні часи ГК Фокстрот реалізовував з ДСНС різних українських регіонів профілактичні освітні заходи – Уроки безпеки. Тільки в Запорізькій області за понад 10 років партнерства такі заходи відвідали більше100 тисяч школярів. А мультсеріал «Фокс и Трот поспішають на допомогу» подивилися в інтернеті близько 2 мільйонів українських школярів.


– За 9 місяців війни бізнес допоміг рятувальникам за більше, ніж 30 запитам, що надійшли з 20 обласних Головних управлінь ДСНС України. Віримо, що повернуться часи, коли ми знову будемо навчати школярів правилам безпеки з мультфільмами, вікторинами та подарунками, – говорить голова Ради засновників ГК Фокстрот Геннадій Виходцев. – Разом до перемоги!

ГКФрозвиває бренди