Фокстрот поновив роботу 105 магазинів та сплатив податковий аванс до бюджету України

17 березня компанія повідомила, що відкрила максимальну кількість магазинів за час війни та додатково перерахувала 5 млн грн податку до державного бюджету

«Всебічна підтримка країни бізнесом є одним із стратегічних чинників перемоги над ворогом, і попри втрати, понесені від війни, ми це добре усвідомлюємо, – прокоментував ініціативу голова ради засновників Групи компаній «Фокстрот» Геннадій Виходцев. – Горизонт планування сьогодні надзвичайно короткий, але податковий аванс – одна із перших запланованих ініціатив Фокстрота з підтримки незалежності України в цей непростий час».

У компанії зауважили, що наразі ритейлер забезпечує попит споживачів в електроніці, необхідній для життя українців та організації ефективної оборони країни. Станом на 17 березня компанія поновила роботу 105 магазинів Фокстрот, що працюють в 75 містах та районах України.


«Ми щодня вивчаємо ситуацію у кожному регіоні, щоб знайти можливість відкрити якомога більше магазинів, утримуємо робочі місця, виконуємо закон щодо збереження щомісячного доходу за співробітниками, які стали добровольцями ЗСУ або учасниками територіальної оборони, – говорить Олексій Зозуля, CEO Фокстрот. – Таким чином, ми разом закриваємо тил бойових дій, підтримуємо українську економіку, що живить незалежну Україну».

Крім організації економічної діяльності, у врєнні часи компанія організувала системну допомогу захисникам незалежної України, видаючи побутову техніку на запит місцевих органів самоврядування, силових відомств, волонтерів, соціальних установ та громадських організацій. А ще компанія розпочала роботу по облаштуванню кімнат для прийому біженців на об’єктах Фокстрот: у Львові та Луцьку кімнати вже прийняли перших мешканців, на черзі відкриття у Чернівцях та Ужгороді.

ГКФрозвиває бренди