Драйвер галузі - «Фокстрот»!

25 липня в Київському національному торговельно-економічному університеті на вищому державному рівні вітали лідерів галузі з нагоди Дня працівників торгівлі. Організатори - Міністерство економічного розвитку і торгівлі України за підтримки Української торгівельної асоціації, Асоціації підприємств побутової техніки та електроніки України вже п'ятий рік підкреслюють урочистою церемонією значимість торгової галузі як одного з ключових секторів економіки України.


Гостями свята стали кращі працівники сфери торгівлі більше 50 відомих брендів, таких як «Фокстрот», «Караван», «Фуршет», «Метро Кеш енд Керрі Україна», «АТБ-маркет», «Епіцентр-К», «Ашан» та інші. 20 учасників свята представляли торговельну мережу «Фокстрот. Техніка для дому ». Під банером «Економіка вперед! Драйвер галузі -«Фокстрот»! зібралися кращі продавці супермаркетів «Фокстрот» Києва та регіонів - Юрій Харченко (пр. Московський), Михайло Кочмар (вул. Горького), Євген Панюта (вул. Гетьмана), продавці з Хмельницької області Ірина Кордан та Ігор Згоба. Менеджерський склад «Фокстроту» представляли директор київського магазину на вул. Визволителів Анастасія Рошка, старший спеціаліст управління логістики Роман Мельников, керівник роздробу Південного регіонального управління з Одеси Анатолій Соколенко.

Очолив делегацію «Фокстроту» Андрій Острогляд, який за 9 років роботи в компанії виріс від продавця до начальника управління продажів торговельної мережі. Його особисто привітав міністр економіки і торгівлі України Ігор Прасолов та вручив Подяку Прем'єр-міністра України «за багаторічну сумлінну працю, значний внесок у реформування внутрішньої торгівлі, розвиток підприємництва та формування ринкової інфраструктури в Україні".

- Ця престижна нагорода - заслуга всього «Фокстроту», лідера, який сміливо впроваджує кращі інновації у вітчизняному рітейлі, є бажаним для покупців і перспективним для продавців, - сказав після церемонії нагородження Андрій Острогляд.

Цього дня співробітники «Фокстроту» піднімалися на сцену ще не раз - за грамотами Асоціації підприємств побутової техніки та електроніки України, глави Деснянського району столиці, на території якого відбулося свято кращих в галузі торгівлі. Про те, що «Фокстрот» має таланти не тільки в торговому залі, а й сприяє розвитку творчих талантів своїх співробітників, заспівав під час концерту Олексій Глек, старший продавець-наставник супермаркету «Фокстрот. Техніка для дому» з Одеси.

- Дуже хотілося, аби на цьому святі наші колеги відчули свою важливу роль у розвитку економіки країни і роль «Фокстроту» як лідера, - зазначила начальник управління персоналу Групи компаній «ФОКСТРОТ» Юлія Герзанич. - Було приємно бачити, що цього року колеги по галузі стали наслідувати приклад корпоративного духу «Фокстроту» на святі кращих в галузі. Значить «Фокстрот» - справді драйвер галузі!

ГКФрозвиває бренди