«Золота осінь» у ритмі «Фокстрот»

28 вересня Київ зустрічав юних танцюристів із різних куточків нашої країни - на турнірі зі спортивних танців «Золота осінь - 2013» Змагання, що вже 9-ий рік поспіль підтримує Група компаній «Фокстрот», порадували результатами: у ключових категоріях лідирують київські танцюристи. А це означає, що до танцювального сезону Київ готовий, а кияни задають темп розвитку спортивних танців в Україні.

Поборотися за призове місце на паркет БФК «Динамо» вийшли 192 учасника з 40 клубів Києва, Запоріжжя, Харкова, Одеси, Луганська та Сум. Красиві костюми, стрункі танцюристи, зачаровуючи «па» під чарівні звуки музики створювали атмосферу свята спортивного танцю і разом з тим ускладнювали роботу журі - вибрати кращих із кращих. Пари показали свою майстерність у виконанні стандартної програми (повільний і віденський вальси, танго, фокстрот, квікстеп) і латиноамериканської (самба, румба , ча-ча-ча, пасадобль, джайв).

- Наша «Золота осінь», незважаючи на холоднечу за вікном, видалася по-справжньому теплою, а оцінки - заслужено високими , - поділилася враженнями організатор турніру, голова колегії суддів Асоціації спортивних танців України, заслужений тренер України, керівник клубу «Спорт-Данс» Валентина Федорчук. - Ми дякуємо учасникам «Золотої осені» за правильно заданий тон , високо поставлену планку. Але, особлива подяка співзасновникам Групи компаній «Фокстрот» Геннадію Виходцеву і Валерію Маковецькому . Їхня небайдужість зміцнює розвиток спортивних танців в Україні і щорічно кращі спортсмени країни кружляють у фокстроті, витанцьовують під звуки сальси і румби у жовтні на « Золотій осені», а в останні дні зими - на Міжнародному турнірі зі спортивних танців «Парад Надій».

- Сьогодні все чіткіше бачимо прагнення молоді до активного та здорового способу життя, яке необхідно підтримувати і розвивати, - обґрунтовує партнерство співзасновник Групи компаній «Фокстрот» Геннадій Виходцев. - І чим більше вихованців буде у Валентини Федорчук та її колег, тим здоровішим і щасливішим буде наше суспільство.

Іще один привід для оптимізму - високі результати, що показали на турнірі юні кияни. Перше місце у категорії «Юніори 1 Д» і в стандартній програмі, і в латині завоювали Єгор Храпаль та Анастасія Лемішко з київської спортивної школи «Спорт- Данс». В об'єднаній категорії «Молодь + Дорослі, латина» три перших місця вибороли вихованці київських клубів: Артур Неверовський та Олександра Повзун зі столичного «Данс- Центру» (тренери - Юрій Васютяк та Яна Васютяк) , друге місце - Євген Лотор та Станіслава Лагута з клубу «Body feet» (тренер Ігор Яременко) . Третіми стали учні студії «Міф» Микита Москальчук та Олександра Сліпенчук (тренер Олена Дибань) .

У категорії « Молодь + Дорослі, стандарт» перше і друге місце взяли кияни: лідерами стали Володимир Одинцов та Анастасія Акімова (клуб «Фавор» ), срібло - в Олексія Галактіонова та Євгенії Моісеєнко ( «Реверанс»). А призи за третє місце поїхали до Луганська із вихованцями луганського спортклубу «Діамант» Артемом Опришко і Лолітою Висторобською (тренер Максим Григорян) .

ГКФрозвиває бренди