«Фокстрот» системно допомагає переселенцям - проект «Ми разом» триває

​Торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» підвела підсумки другого етапу соціального благодійного проекту «Ми разом»: у лютому 2015року  ритейлер разом зі своїми клієнтами допоміг ще кільком сім'ям переселенців, у яких мами самі виховують трьох і більше дітей



У перші місяці року покупці мережі «Фокстрот. Техніка для дому» в рамках проекту «Ми разом» придбали спеціальні акційні блокноти, магніти та листівки на суму 14 700 гривень. Всі отримані кошти були перераховані в лютому на рахунок благодійного фонду «СОС Дитячі містечка» для підтримки духу та облаштування побуту сімей вимушених переселенців з Донбасу.

- Я - переселенка із зони проведення АТО, Луганської області, сама виховую однорічних близнюків Кіру і Мішу і п'ятнадцятирічного Максима, - розповіла мама Фатіма. - Підтримка, яку я отримала від фонду, дуже сильно нам допомогла. Я вдячна за продукти харчування, одяг. З моменту нашого переїзду моїм дітям ніде було спати, тому особливу подяку хочу висловити мережі «Фокстрот» за ліжка для двох моїх малюків і старшого синочка.

Учасники проекту «Ми разом» допомогли збереженню слуху восьмирічної Тані. Разом з одинадцятирічним братом Толіком і мамою Ірою дівчинка переїхала в Київську область з рідного Луганська в кінці 2014 року. У неї було хронічне захворювання, яке загострилося відразу ж після переїзду, - і Таня вимагала термінової допомоги лікарів. Завдяки допомозі торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» для дівчинки були закуплені необхідні ліки і проведена операція. Лікарі жартують, що дівчинка сьогодні одужує «козацькими темпами».

Фінансової підтримки від «Фокстроту» та його покупців на даному етапі проекту вистачило також на допомогу в облаштуванні побуту ще однієї сім'ї переселенців з Луганська: мами Наталії з чотирма дітьми. Сім'я отримала побутову техніку, і життя на новому місці стало набагато затишніше:
- Дякуємо за участь в облаштуванні нашого побуту торговельній мережі «Фокстрот» та фонду «СОС Дитячі містечка». Донька Оля отримала діагностичну консультацію логопеда і заняття по мультисенсорному розвитку. Фонд регулярно допомагає нам продуктами харчування, засобами гігієни, медикаментами. Дуже вдячна за ліжко моєму синові - до цього він спав на продавленому дивані, і за «помічників у господарстві» - пральну машину, праску і чайник. Оскільки я самотня мама і одна виховую дітей, ця допомога для мене дуже відчутна.

Проект «Ми разом» триває - і кожен може долучитися до допомоги дітям та їх батькам, які вимушено покинули рідні домівки. Для цього достатньо лише придбати унікальні авторські сувенірні листівки, магніти та блокноти за 5, 7 і 10 гривень відповідно з візуалізацією від digital-видавництва «Glowberry». Вони розміщені в прикасовій зоні магазинів мережі «Фокстрот». Наступна допомога буде відправлена в фонд «СОС Дитячі містечка» наприкінці березня 2015 року.

Фінансовий звіт розміщений на сайті благодійного фонду «СОС Дитячі містечка»: https://sos-ukraine.org/uk/fokstrot-semyam-pereselencev-my-vmeste.

ГКФрозвиває бренди