Восьма аудіокнига в нашій бібліотеці

​волонтерський проект для людей з проблемами зору
розвивається за допомогою ГКФ і компанії Медіа-Трейдинг


26 серпня в книгарні «Є» була презентована чергова аудіокнига для людей з вадами зору - «Третій сніг» Івана Андрусяка. Повість-казка була озвучена і випущена на аудіодисках в рамках волонтерського благодійного проекту «Аудіокниги для людей Із вадамі зору».



«Третій сніг» - перший дитячий твір, який був озвучений і записаний на аудіодиски в цьому некомерційному проекті. Весь тираж записаних аудіокниг (300 шт) буде переданий в спеціалізовані бібліотеки для незрячих та школи-інтернати для дітей з вадами зору з усієї України.

Гостями презентації стали автор твору - поет письменник і видавець Іван Андрусяк, журналістка і ведуча програм Українського радіо Галина Бабій, яка начитала текст повісті на аудіодиск.

- Благодійний студентський проект «Аудіокниги для людей із вадами зору» логічний для нашої бізнес-філософії - «Нова якість життя» і забезпечує рівність можливостей реалізації для всіх членів суспільства, - зазначила, вітаючи партнерів з виходом чергової аудіокниги, прес-секретар Групи компаній «ФОКСТРОТ» Алевтина Белецька. - Сподіваємося, ці книги наповнять життя маленьких українців новими звуками, образами і знаннями, привнесуть в їхнє життя нову якість.

Це вже восьмий диск в рамках проекту «Аудіокниги для людей із вадами зору», який був заснований студентами Інституту журналістики університету ім. Т.Шевченко на кошти студентського гранту «Ініціатива року», а зараз працює як волонтерський проект. До цього були видані аудіозбірки поезій Богдана-Ігоря Антонича, поетів епохи відродження, Пауля Целана, Леоніда Кисельова, роман Сергія Жадана "Ворошиловград» та інші. За час проекту більш 2000 аудіокниг вже надійшли до Центральної спеціалізованої бібліотеки імені М. Островського в Києві, в 79 регіональних бібліотек, в ряд шкіл-інтернатів.




ГКФрозвиває бренди