Кубок «акул пера» з розчерком «Фокстроту»

Наприкінці травня в рамках щорічного фестивалю «Журналістська весна» і напередодні Дня журналіста відбувся вже другий за рахунком турнір з міні-футболу «ГК Фокстрот - Кубок Інституту журналістики», титульним партнером якого виступила Група компаній «ФОКСТРОТ».


У турнірі взяли участь 6 команд. У тріо «А» діючий володар кубка, переможець турніру в 2012 році   -   команда випускників Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка впевнено посіла перше місце. Другу і третю сходинку відповідно посіли футбольні колективи «2 +2» і «Punishers».

У групі «B» збірна команда Київського і Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка (КІМВ) не залишила жодних шансів своїм суперникам, по черзі обігравши ФК «УК ГК« Фокстрот »і збірну команду Інституту журналістики.
У фіналі турніру зустрілися дві найяскравіші команди   турніру - випускники І Інституту журналістики і збірна команда КІМО. У впертій боротьбі перемогу здобули футболісти міжнародних відносин з рахунком 4:1. Вже в першому таймі, граючи другим номером, «міжнародники» провели показову контратаку і відкрили рахунок. Випускники намагалися відігратися, проте гол кіпер До ІМО був на висоті і не дозволив журналістам реалізувати хоч один зі своїх моментів. У другому таймі гравці До ІМО ще тричі розписалися у воротах суперника, тоді як випускники змогли домогтися лише   гол а престижу.

Бронзові нагороди дісталися збірній команді Інституту журналістики, яка здолала ФК «2 +2» з рахунком 5:4. У грі за втішне 5 місце ФК «УК ГК Фокстрот» по пенальті обіграв «Punishers» 3:2.

- Враження тільки позитивні,   всі гравці нашої команди дуже задоволені, адже для нашої команди участь стала хорошою підготовкою до внутрішнього турніру ГК «Фокстрот», намічене на початок червня, - ділиться враженням капітан команд и «УК ГК« Фокстрот »Юрій Паламарчук. - Нам був важливий не стільки результат команди в турнірі, скільки практичне впровадження схем гри, які награвалися на тренуваннях. Група   підібрати не слабенька, тут грала команда-переможець торішнього турніру   - Збірна КІМО і «бронзовий призер» - збірна ІЖ.   Але якщо зі збірною КІМВ шансів на перемогу у нас практично не було, то проти збірної ІЖ ми проявили характер, проте вирішальний гол пропустили в останній атаці. А ось у матчі за 5-е місце довелося навіть пробивати серію пенальті, що дуже сподобалося всім - особливо уболівальникам, так як нечасто доводиться це бачити на турнірах. Спасибі організаторам і «Фокстроту» за можливість пограти,   будемо чекати наступного турніру!

Група компаній «ФОКСТРОТ»   має давні традиції в корпоративному міні-футболі, так як з 2006 року проводить власний турнір ГКФ з футзалу серед   партнерів і компаній, що розвиваються під її торговими марками. За 7 років у шести проведених турнірах ГКФ було зіграно 152 матчі, під час яких на поле виходили близько 700 працівників бізнесу і партнерів.
Популяризація здорового способу життя, спортивні корпоративні заходи в Групі компаній «ФОКСТРОТ» і серед її партнерів є основою корпоративної культури. Свої перемоги на внутрішніх турнірах з міні-футболу і в іграх із зовнішніми суперниками футболісти конвертують у стійкість на вітчизняному ринку. Підприємства під ТМ від ГКФ   з року в рік займають лідерські позиції на ринку і серед споживачів, перемагаючи в рейтингах експертів і споживачів. Серед недавніх підтверджень лідерства   - «Національна торгова марка року-2012» , «Фаворити успіху-2012» , «Улюблений студентський магазин року» -2012 .

З 2010 року ГК «ФОКСТРОТ» Партнерство зі студентами   Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, допомагаючи   студентам у реалізації програми «Зелений інститут». Фахівці ГКФ діляться навичками менеджменту в реалізації власної корпоративної програми «Зелений офіс», яку розвиває в рамках стратегії корпоративної соціальної відповідальності. П'ять років поспіль ГК «ФОКСТРОТ» є партнером Міжнародного   фестивалю -конкурсу   дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпровських схилах», підтримуючи талановитих майбутніх «акул пера» - школярів України та зарубіжжя.

ГКФрозвиває бренди