Фестиваль добра і творчості

​де діти подружилися з музами, а «Райські пташки» - з «Фокстротом»


20 березня в столиці відбувся XVI міський фестиваль мистецтв «Обдарування-2013», який зібрав півтисячі юних талантів з 20 навчальних закладів Києва. Тема фестивалю була озвучена організаторами заздалегідь: «Світ очима доброти», а в журі покликали справжніх зірок і добрих людей: Олександра Пономарьова, Тетяну Цимбал, Жанну Боднарук, Валентину Федорчук.

 - «Не залежить доброта від зросту!» - Так заспівала дитина сьогодні на сцені фестивалю, і я зрозуміла - як багато доброти в цьому залі, - поділилася враженням Тетяна Цимбал, народна артистка України, ведуча телевізійного ток-шоу «Віра. Надія. Любов» на Першому національному каналі і член журі фестивалю.

- А моя душа сьогодні отримала райську насолоду від виступу колективу дитячого садка «Дельфін», - під час привітання учасників сказала прес-секретар ГК «ФОКСТРОТ» Алевтина Білецька. - «Райські пташки», летіть сюди і отримаєте від «Фокстроту» подяку і приз, який неодмінно стане в нагоді вашому колективу в удосконаленні хореографії та творчому зростанні.

- У рік, оголошений Президентом України роком творчості дітей, ми з радістю підтримали зусилля педагогів з розвитку дитячих талантів, вирощування в кожній дитині закладених природою зерен обдарованості, - говорить виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» В'ячеслав Поврознік. - Адже щаслива та родина, в якій ростуть здорові і творчі діти, а серед цінностей - доброта. І в цьому запорука зростання духовності нашого суспільства.
Бізнес «Фокстрот», в назві якого - танець як вид творчої діяльності, прийшов на фестиваль не тільки з подарунками для учасників. Під час фестивалю була показана 4 серія повчального мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу», знята торговельною мережею «Фокстрот. Техніка для дому» для пропаганди серед молодших школярів правил безпеки.
Організатори та учасники міського фестивалю мистецтв «Обдарування» попрощалися до наступного року в надії, що кількість учасників фестивалю зросте. Як і кількість доброти в нашому житті.

ГКФрозвиває бренди