Торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» нагороджена дипломом лауреата програми «Людина року-2012» в номінації «Національна торговельна марка».

13 березня в ресторані готелю "Дніпро" відбувся прийом лауреатів сімнадцятої загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ - 2012». Ця подія стала своєрідною pre-party урочистій церемонії, запланованої на 23 березня в НПМ «Україна». Щорічно напередодні фіналу всі лауреати програми (а це особистості, що визнані кращими в різних сферах професійної діяльності) запрошуються для вручення дипломів лауреата в національних номінаціях.


В'ячеславу Поврозніку, виконавчому директору торговельної мережі "Фокстрот. Техніка для дому" диплом лауреата номінації  «Національна торговельна марка року» вручив Сергій Грищенко, голова Ради директорів Національного об'єднання підприємств кольорової металургії.

У відповідь В'ячеслав Поврознік сказав:
- Ця нагорода - данина клопіткої і тривалої роботи всієї торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» протягом 19 років. І те, що бренд «Фокстрот», за результатами досліджень Advanter Group, впізнаваний серед 96% населення країни - це успіх, з одного боку, але з іншого - велика відповідальність. Ми докладемо всіх зусиль, щоб відповідати статусу лауреата «Національна торгова марка», і по можливості, перевершити очікування наших покупців.
Дипломи та подарунки вручали лауреатам в атмосфері шарму і вишуканості. Ведучими вечора були блискуча телеведуча і журналіст Марися Горобець і народний артист України Олексій Богданович. Для української еліти і численних представників ЗМІ звучали музичні компліменти від Дмитра Скалозубова, дуету «Тамерлан та Олена Омаргалієва» і групи «Dekolte».

  Чекати фіналу програми залишилося недовго: імена переможців програми «Людина року-2012» будуть названі 23 березня в НПМ «Україна».

ГКФрозвиває бренди