«Фокстрот» - партнер фестивалю «Нова Масляна»

​Весна іде! Млинцям - дорогу! А «Фокстрот» забезпечить свято Масляної сковорідками, блендерами, наборами посуду та іншими сюрпризами.

«Фокстрот» додасть яскравих фарб, позитивних емоцій та незабутніх вражень, коли так набридла монотонна зима і шалено хочеться тепла і сонця. Торговельна мережа підтримала грандіозне і найсмачніше свято від телеканалу СТБ - фестиваль «Нова Масляна».

- Торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» ставить у пріоритеті сімейні цінності, тому що будує добрі тривалі відносини з покупцями, - говорить виконавчий директор мережі В'ячеслав Поврознік. - «Фокстрот» не раз виступав партнером кулінарного фестивалю «Країна мрій» і проводив майстер-класи з мистецтва випічки. Тому і логічно наша участь в яскравому сімейному заході «Нова Масляна» на початку такої довгоочікуваної весни.

16 і 17 березня всі гості фестивалю отримають можливість позмагатися у веселих конкурсах за корисні «масляні» подарунки від мережі «Фокстрот. Техніка для дому»: млинниці, сковорідки, блендери, набори посуду і багато інших сюрпризів, які допоможуть зберегти дух Масляної на рік вперед і радувати близьких хоч щодня смачними домашніми млинцями. Адже млинці так просто готувати за допомогою сучасної кухонної техніки. І перший млинець не вийде грудкою!

Також на території фестивалю «Нова Масляна» консультанти в костюмах Лисичок детально розкажуть про спеціальні святкові пропозиції від «Фокстроту». Проведіть це свято з нами і нехай подарунки від «Фокстроту» надихнуть вас на створення справжніх кулінарних шедеврів, які будуть гідно оцінені. Але ж мало що так зміцнює сім'ю, як щедрий і смачний стіл, за яким з радістю збереться родина!

ГКФрозвиває бренди