Названий кращий фотограф 2012 року

22 лютого 2013 в Київському Центрі сучасного мистецтва «М17» відбулося нагородження переможців всеукраїнського конкурсного проекту «Фотограф року 2012», організатором якого виступив інтернет-ресурс про мистецтво фотографії - Foto.ua, а генеральним партнером - торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому».


Незалежне міжнародне журі, до складу якого увійшли митці фотомистецтва: Володимир Біргус, Анна Войтенко, Олександр Глядєлов, Рафал Мілах і Ксенія Нікольська, визначили імена переможців проекту. Учасниками проекту стали понад 1900 авторів, які вислали понад 16 000 робіт.

«Ми раді підтримати кращих майстрів фотомистецтва серед аматорів і професіоналів, які розвивають школу фотографії серед наших співвітчизників. Приємно, що серед учасників була значна кількість володарів «Карти комфорту» від «Фокстрот. Техніка для дому», з якою приємно не тільки купувати, але навіть брати участь у конкурсах. Так, 453 учасника «Програми Комфорту» змогли абсолютно безкоштовно розмістити на порталі свої роботи для участі в конкурсі. І нам вдвічі приємно, що протягом року слухачі майстер-класів і відвідувачі магазинів «Фокстрот. Техніка для дому» змогли познайомитися з такими легендами фотомистецтва як, наприклад, Анна Войтенко, Валерій Решетняк та Олександр Ляпін, які поділилися секретами створення своїх фотошедеврів. У зв'язку з цим, ймовірно, що кількість учасників наступного конкурсу на кращого фотографа зросте», - зазначив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому»

ГКФрозвиває бренди