«Фокстрот» и марафон на шпильках!

В останні зимові вихідні 330 медалей були вручені кращим танцюристам України та зарубіжжя, кубок «Фокстроту» поїхав до Москви, а найперспективніші отримали подарунки від голови правління соціального центру, співзасновника ГК «ФОКСТРОТ» Геннадія Виходцева



23 та 24 лютого столиця України зібрала кращих спортсменів країни та зарубіжжя на щорічний Міжнародний турнір зі спортивних танців «Парад Надій». Близько двох тисяч учасників «Параду» зібралися в Києві в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» - танцювальні дуети з України, Італії, Німеччини, Канади, Росії, Грузії, Білорусі, Молдови, Румунії, Польщі. Судді - така ж зоряна команда рефері з Англії, Південної Африки, Франції, Італії, Росії, Казахстану, України. Всі - чинні чемпіони, легенди спортивного танцю в світі, а деякі - переможці Всесвітнього фестивалю в Блекпулі (Великобританія), батьківщині спортивного танцю!

Суддівську команду очолила заслужений тренер України, голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю України та організатор «Параду» Валентина Федорчук. Змагання пройшли за активної підтримки Асоціації спортивного танцю України та його президента Святослава Влоха.

Учасники «Параду» зійшлися в танцювальних баталіях в Чемпіонаті Європи, змаганнях за кубок Києва. Убилися за єдиний, у своєму роді, кубок «Фокстроту» (заснований постійним партнером організаторів турніру - торговельною мережею «Фокстрот. Техніка для дому») - спеціальному турнірі на краще виконання фокстроту, найскладнішого танцю європейської програми. Історики танців впевнені, що саме фокстрот зробив величезний вплив на розвиток бальних танців у всьому світі.

- Фокстрот як танець - це стандарт в програмі європейських танців, так і провідна торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому» прагне бути високим стандартом на ринку побутової техніки та електроніки України, адже з 1994 року ми в парі з покупцями створюємо нову якість життя, - прокоментував підтримку турніру виконавчий директор торгової мережі «Фокстрот. Техніка для дому» В'ячеслав Поврозник.

 По результату «Параду-2013», виявилося, що фокстрот краще всіх танцюють ... в Росії. Кубок «Фокстроту», за який на «Параді» боролися 36 пар спорстменов, відвезли в Росію Кирило Потапов і Марія Панева.
За яскраве шоу спортсменів подякували партнери - торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому», мережа магазинів «Секунда», ТМ «Сандора», Сімейний центр розвитку та розваг «Дивосвіт». А самим маленьким танцюристам - учасникам категорії «Бейбі» (4-7 років) особливі подарунки вручив голова правління соціального центру Геннадій Виходцев, який вже 10 років допомагає відбутися «Параду Надій». Адже малюки з категорії «Бейбі» - найперспективніші танцюристи! Головні їх медалі ще попереду.

ГКФрозвиває бренди