«Фокстрот» допоміг Юлії Паєвській (Тайрі) технікою для навчання дітей українських героїв

Мережа магазинів "Фокстрот" спільно з організацією Nova Ukraine передали фонду "Мрія", котрий опікується дітьми полонених та загиблих українських військових, десятки планшетів та ноутбуків

На прохання очільниці фонду «Мрія», відомої в Україні парамедикині, громадської діячки Юлії Паєвської (Тайри) благодійники допомогли дітям військовополонених, цивільних бранців та загиблих героїв. Завдяки Nova Ukraine та мережі магазинів "Фокстрот" фундація "Мрія" передала 25 планшетів, 10 ноутбуків, мишки і настільні лампи дітям, які цього зараз найбільше потребують. Гуманітарне перевезення допомоги безоплатно здійснила Нова пошта.


«В українських дітей ніхто не має права забрати освіту. Ми всі знаємо, як діти вчаться в укриттях. На сходах у метро. А зимою при відключенні світла при ліхтариках, – написала Юлія Паєвська в фейсбуці. – Всі страждання і смерті наших воїнів всіх цих років – все це саме заради них, заради нашого майбутнього. Нам його творити разом.».

«Ми завжди поруч, welcome!», – написав під дописом Тайри Олексій Зозуля, виконавчий директор «Фокстроту». Отримавши листа від Юлії Паєвської, виконавчий директор компанії передав його до корпоративного штабу «Допомога нашим» із проханням надати високий пріоритет запиту.


– Це стратегічне бачення майбутнього України, яке тонко відчуває Тайра і гуртує навколо нього однодумців, – прокоментував партнерство Олексій Зозуля. – Адже наша перемога народжується сьогодні на полі бою, а наше мирне українське майбутнє будуть реалізовувати ті, хто сьогодні вчиться в школах та інститутах.

У «Фокстроті» відзначили, що за час війни корпоративний штаб «Допомога нашим» надав техніки для Сил оборони України на 14, 8 млн грн (на 10 квітня 2023 року), а кількість соціальних партнерів, що об’єднують з Фокстротом власні зусилля для захисту незалежності України, зросла з 30 (у 2022 році) до 196 (станом на березень 2023).

ГКФрозвиває бренди