Фокстрот та фонд Happy Paw організували захід на підтримку безпритульних тварин

2 квітня з ініціативи столичного ТРЦ Lavina Mall пройшов спільний благодійний розважальний захід Happy Paw та Фокстрот на підтримку безпритульних тварин. Тваринам, які залишилися без теплої домівки або народилися й виросли на вулиці, зазвичай, важко знайти люблячих господарів. Притулки для тварин переповнені, часто їм не вистачає коштів на утримання підопічних. За даними благодійного фонду Happy Paw, що опікується долею безпритульних тварин, на вулиці або в притулках перебувають таких десятки тисяч

Для відвідувачів торговельного центру організатори підготували насичену розважальну програму. Учасники брали участь у вікторині “Ветеринар”, інтерактивній тактильній грі “Таємна скринька”, розважилися в Кото-песо-руханці та величезній напольній грі “Happy Paw”. Бонусом для усіх був оозіграш цінних подарунків за донати на благо тварин та дитячий діджей.


Ігри та розваги за участю Фоксі не лише розважали малечу, а й познайомили з правилами гуманного та відповідального ставлення до тварин. Серед усіх хто зробив благодійну пожертву на заході — розіграли подарунки від партнерів: іграшки, м’ячі, пляшечки та інші сувеніри від Фокстрот, сертифікати від парку розваг Galaxy, плавальний набір від Arena Store, а також подарункові сертифікати на покупки від Фокстроту та мережі MasterZoo.

Загалом під час заходу вдалось зібрати понад 2000 грн, які будуть направлені на допомогу тваринам, які постраждали від війни.


– Доброта, гуманність, емпатія – ці цінності, як ніколи, вагомі наразі, під час війни, – говорить Ольга Вітомськаініціатор проекту, в.о. маркетинг директор Фокстрот. – Ми цінимо, що люди відгукуються на активності «Ф-підтримки», що направлена на допомогу безхатнім котам і собакам з притулків, які постраждали від війни. І з радістю підтримуємо подібні прояви душі українців.

Довідка: проєкт «Ф-підтримка» опікується пухнастиками, які перебувають у притулках у більш безпечних регіонах України. Завдяки спільній підтримці працівники притулків зможуть будувати нові вольєри та паркани, оперативно надавати першу медичну допомогу, лікувати та годувати тварин. Нехай кожна лапка знайде свою долоню Ф-підтримки!

Програма і збір тривають. Долучитися можна тут.

ГКФрозвиває бренди