+1 інновація у Фокстрот – оплата за товар через сервіс Whitepay

Один з найбільших українських ритейлерів техніки Фокстрот додав можливість оплачувати товари через Whitepay. Відтепер покупцям будуть доступні онлайн сервіси платіжної платформи для розрахунку за електронні гаджети та побутову техніку. Сервіс Whitepay також бере на себе опрацювання платежів та забезпечує клієнтську підтримку

Такі зміни дозволять покупцям не витрачати час на конвертацію активів та транзакції з гаманця на банківську картку.

– Наша місія – зробити так, щоб бізнес був адаптований до того, що невдовзі криптовалюта і блокчейн стануть буденними речами. І ми хочемо надавати всім можливість розширяти способи ведення бізнесу, шукати додаткові шляхи розвитку з фокусом на майбутнє. Нам за честь залучати до партнерства український бізнес і ми віримо, що такі приклади наближають той момент, коли цифрові валюти стануть одним із провідних платіжних засобів, – коментує СЕО Whitepay Гліб Удовиченко.

Як результат, клієнти можуть купити будь-який товар у офлайн магазинах Фокстрот або на сайті foxtrot.ua, використовуючи для цього сервіс Whitepay.

Фокстрот завжди рухається шляхом впровадження інновацій у ритейлі та зручних платіжних рішень. Ми відстежуємо та уважно оцінюємо тренди, відбираємо для реалізації проєкти, які мають великі перспективи на нашому ринку. Початок співпраці з українською компанією Whitepay – тому підтвердження. Разом підключаємо прогресивний, зручний і головне – надійний інструмент оплати для наших клієнтів, – зазначив Олексій Зозуля, CEO Фокстрот.


Безпека процесу оплати контролюється Whitepay, а покупці мають можливість уникнути зайвих комісій за додаткові транзакції. Наразі сервіс пропонує 130 видів активів, цей список зростає.

Нагадаємо, мережа Фокстрот першою на ринку побутової та електронної техніки почала тестування та інтеграцію платіжних сервісів із використанням технологій блокчейн-систем у травні 2022 року, запустивши можливість купівлі товару з оплатою через Binance Pay. Підключення ще однієї платформи є ще черговим кроком назустріч провідним технологіям і запитам клієнтів.

Довідка

Фокстрот – український омніканальний ритейлері, один з лідерів ринку побутової та електронної техніки України. На сьогодні представлений 114 працюючими магазинами та онлайн-майданчиком foxtrot.ua.

Компанія першою серед продавців електронікою почала впроваджувати провідні цифрові й безконтактні види розрахунку, щоб запропонувати покупцям не лише якісний товар, а й різноманітний набір сервісів.

Асортимент мережі Фокстрот нараховує понад 100 тис. товарних одиниць, налагоджено партнерство з 300 постачальниками офіційно сертифікованої техніки та інших популярних товарів.

Whitepay – SaaS компанія, яка надає криптовалютні рішення для бізнесу та благодійних організацій.

Компанія пропонує такі рішення:
  • криптовалютний й фіатний софт для еквайрингу.
  • сторінки для прийому платежів/пожертвувань у крипті та фіаті.
  • термінали для обміну криптовалюти на торгових точках.
  • термінали для прийому платежів/ плати товару у крипті та фіаті для наземного еквайрингу.
Усе доступно та налаштовується під клієнта. Зараз на платформі доступно понад 130 криптовалют і кілька фіатних валют, проте кількість підтримуваних валют, як і функціонал, додаються і розширюються досить швидко, що дозволяє клієнтам отримувати все більше можливостей для розвитку бізнесу.

Окрім комерційної складової компанія створила благодійний фонд Whitepay та розподіляє кошти між волонтерськими організаціями та окремими ініціативами. Також компанія надає безкоштовні рішення щодо збору пожертвувань у криптовалюті для благодійних фондів, Міністерств України та президентського фонду U24.

ГКФрозвиває бренди