Як у Черкасах Шевченкові читання відновили

У черкаському ТРЦ DEPO’t center організували шевченківські читання з нагоди відзначення 209-річниці народження Т.Г.Шевченка

Цьогорічна зустріч була особлива, адже читання були відновлені після карантину і початку російської агресії.

А ще цьогоріч до організації були залучені учні черкаських шкіл. У співпраці народилася доволі цікава та насичена програма, яка включала вільний мікрофон для декламування віршів Т.Г.Шевченка, ТікТок challenge декларування з відвідувачами DEPO’t center, майстер-клас з виготовлення атрибутики для селфі в стилі Шевченка, вікторину на тему життя та творчості поета, ін.


Під час всієї програми гостям було запропоновано розпис великої листівки з побажаннями для ЗСУ.

А ще – на гостини завітав РОМАН ЩЕРБАТЮК, чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон Європи, володіє професійним поясом Інтерконтинентального чемпіона, виборов "бронзу" та відстоював честь України на Всесвітніх іграх в США. І це – в перервах між обороною рідної країни на полі бою. Прийшлося і вірша напам”ять розказувати – Роман обрав із зібрання «Давидові Псалми».


Тарасе Григоровичу, Черкаси мають вдячних, гідних, талановитих твоїх нащадків!

З вдячністю Департаменту освіти та гуманітарної політики черкаської міської ради, черкаським школярам-активістам, їх батькам, усім містянам, що обирають DEPO’t center в Черкасах місцем свого дозвілля.

ГКФрозвиває бренди