Бойлери та пралки на колесах: підрозділи ППО отримали допомогу від Фокстрот

23 березня виконавчий директор Фокстрот Олексій Зозуля відвідав один з підрозділів зенітної ракетної бригади Повітряних сил ЗСУ. Візит був присвячений важливій події в житті захисників – благодійники, серед яких і Фокстрот, передали в підрозділ мобільний банно-душовий комплекс. Він представляє собою пересувну баню на базі тягача, де за один раз близько 30 бійців можуть прийняти душ, випрати та висушити речі

– Ідея з’явилася давно, адже захисники неба постійно змінюють дислокацію своєї роботи й їм непросто облаштувати власний побут, але тільки на початку року склалася команда донорів, що взялися її реалізовувати, – говорить директор Благодійного фонду «Козак Драйв» Олександр Корнейко. – Серед учасників реалізації задуманого були не тільки активісти нашого фонду, а й представники таких великих компанії, як Фокстрот у партнерстві з Electrolux Україна (ритейлер та постачальник електроніки обладнали комплекс технікою). Також дякуємо Олексію Кравченко та компанії «Моноліт-сталь» за розробку проєкту та виробництво даного комплексу.


У день, коли мобільний комплекс прибув у підрозділ ППО, усіх учасників задуманого зібрали для його презентації, організували невелику екскурсію з демонстрацією можливостей комплексу.


«Вражає простота та практичність рішення розробників проєкту, які досягли того, що на площі невеликого вагончика сконцентровано техніки, як для повноцінного житлового будинка, – поділився враженням виконавчий директор Фокстрот Олексій Зозуля. – Цей комплекс є не першою допомогою Фокстрот військовій частині цього підрозділу – ми вже поставили сюди техніки на 228 тис грн. Але, як і раніше, передані телевізори, ноутбуки та принтери, техніка для бані стане гарною помічницею захисникам неба: бойлери та пралки на колесах зроблять більш мобільними та боєздатними бійців сил ППО.


Представники військової частини вручили донорам проєкту Подяки, в яких зазначено: «Завдяки допомозі таких ініціативних та відданих Україні громадян як ви, допомога в дійсності є ефективною та сприяє досягненню нашої спільної мети. Разом ми збудуємо вільну, незалежну та потужну державу».

Нагадаємо, за час повномасштабного вторгнення Фокстрот надав допомогу ЗСУ на 14, 5 млн грн, особливу увагу ритейлер приділяє зенітно ракетним бригадам Повітряних сил ЗСУ. На їх потреби наразі передано техніки на 1,5 млн грн, яку Фокстрот відправив у військові частини, підрозділи яких закривають небо над Полтавською, Черкаською, Львівською, Дніпропетровською, Харківською, Київською, Миколаївською, Запорізькою, Одеською, Вінницькою областями та Києвом.

ГКФрозвиває бренди