Гнучкість та широкий асортимент: Фокстрот як постачальник відкритий до участі в зовнішніх тендерах

Ритейлер пропонує гнучкі умови поставок і готовий брати участь в державних та комерційних закупівлях в якості постачальника побутової та комп’ютерної техніки

Бренд Фокстрот протягом усього воєнного року продовжував свою роботу, аби задовольняти попит споживачів, великих і малих бізнесів у побутовій техніці, тим самим підтримуючи українську економіку. У тому числі – відстежуючи зміни у чинному законодавстві і долучаючись до участі в тендерних закупівлях.


Наразі в мережі Фокстрот стабільно працює 114 магазинів, 2 з яких – у форматі точок видачі онлайн замовлень, інтернет-майданчик foxtrot.ua та новозбудований центральний склад площею 22 000 м кв, що був відкритий на Київщині на початку осені. Відтак – вся операційна діяльність ведеться з одного складу, логістичні процеси і функції вибудовано та відпрацьовано, що дає можливість ефективно працювати, гнучко керувати залишками, швидко поповнювати асортимент, виконувати замовлення та зобов’язання перед партнерами.

Такі новації, впроваджені в компанії, дали змогу протягом 2022 року взяти участь в 221 тендері на загальну суму більше 100 000 000 грн і отримати перемогу майже в кожному третьому тендері.


Компанія Фокстрот працювала з такими Замовниками тендерів, як державні структури, міжнародні благодійні фонди та громадські організації. Незважаючи на воєнні дії, ритейлер здійснював поставки товарів у найбільш важкодоступні райони країни, і завжди своєчасно.

Разом з тим, ритейлер уже з другого дня повномасштабної війни почав надавати благодійну допомогу українських захисникам у вигляді побутової та електронної техніки. Сума такої допомоги для ЗСУ, рятувальників, тероборони, медичних закладів та гуманітарних штабів за рік війни склала 14 млн грн., з них – 1,45 млн грн направлено підшефним військовим частинам Повітряних сил України, які працюють в системі ППО України.

З березня 2023 року мережа Фокстрот готова до участі в нових тендерах і пропонує гнучкі умови закупівлі.

Контактна особа – Дмитро Чорток, керівник профільного відділу Фокстрот: моб. 066-122-53-07,
Chortok-D@foxtrot.ua

ГКФрозвиває бренди