Відзнаки від Міністра оборони та командувача Залужного – лідерам Фокстрота

У січні голова Ради засновників Групи компаній Фокстрот Геннадій Виходцев та виконавчий директор Фокстрот Олексій Зозуля були нагороджені відзнаками за допомогу Збройним Силам України

У Наказі Міністра оборони України Олексія Резнікова йдеться про відзнаку Геннадія Виходцева медаллю «За сприяння Збройним Силам України». У документі йдеться про те, що нагорода видана «за значний особистий внесок у справу розвитку Збройних Сил України, плідну та самовіддану співпрацю з Міністерством оборони України по захисту територіальної цілісності України».


Наказом головнокомандуючого Збройних Сил України Валерія Залужного від 6 січня 2023 року відзначено ще одного лідера «Фокстрота»: «За значний особистий внесок у наданні всебічної допомоги підрозділам Збройних Сил України, активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану наказую нагородити почесним нагрудним знаком «За сприяння війську» Олексія Олександровича Зозулю».


Нагадаємо, що рішенням засновників бізнеса та зусиллями корпоративного штабу «Допомога нашим» за 11 місяців війни «Фокстрот» видав техніки на запити захисників країни та волонтерів на 13,2 млн грн. З них майже на 1,5 млн. грн. техніки було передано підрозділам Повітряних сил України, які й ініціювали відзнаку «фокстротівців».

«Протиповітряна оборона – це захист українців від російських ракет та дронів, що несуть смерть, темряву та холод у наші домівки. Тому кожен постріл бійців протиповітряної та протиракетної оборони має бути максимально ефективним. Для цього Фокстрот неодноразово передавав українським захисникам неба техніку: ноутбуки корисні ППО для збору інформації, планування роботи та аналізу ситуації, МФУ потрібні для друку кольорових карт, телевізори – для моніторингу ситуації в небі, обігрівачі та теплові пушки зігрівають захисників на позиціях в бліндажах та пересувних пунктах. Ми пишаємося тим, що допомагаємо військам ППО якісно працювати і захищати Україну в небі, – говорить Олексій Зозуля, виконавчий директор «Фокстрот».


– Високі відзнаки – це нагорода всьому колективу бізнесу, який вистояв, працює і допомагає воїнам ЗСУ здобувати перемогу, – говорить голова Ради засновників ГК Фокстрот Геннадій Виходцев. – Дякую усім працівникам, хто крім поточної роботи по розвитку бізнеса, живить роботу корпоративного штаба «Допомога нашим». За час війни ми отримали слова подяки від захисників України на різних рівнях – відтепер маємо високу оцінку роботи нашої компанії від вищого військового керівництва України.


ГКФрозвиває бренди