«Фокстрот» отримав відзнаку за розбудову енергонезалежної України

Ритейлер став номінантом рейтингу за вагомий внесок в активну розбудову енергетичної незалежності України

Урочиста церемонія EcoFlow Dealers Awards 2022 відбулася в День енергетика 22 грудня та об’єднала понад 100 представників вітчизняного ритейлу: від національних мереж до локальних офлайн магазинів.

Організатор рейтингу – компанія DroneUA, що є ексклюзивним дистриб’ютором бренду EcoFlow, світового виробника рішень енергетичної незалежності. Рейтинг назвав 16 компаній у п’яти номінаціях: «Прорив року», «Онлайн магазини», «Роздрібний магазин», «Партнер року» та «Національна мережа».


В останній номінації відзнаку отримав «Фокстрот», а бренд на церемонії представляв Євген Таран, категорійний менеджер відділу аксесуарів управління комерції компанії.


– Номінація Фокстрот в EcoFlow Dealers Awards 2022 – це свідчення того, що маючи в асортименті енергонезалежні товари, ми є частиною енергетичної системи нового типу, де кожен ритейл-гравець гарантує енергетичну безпеку населення, – прокоментував подію виконавчий директор Фокстрот Олексій Зозуля. – У цій моделі ритейлер є помічником дистрибютора EcoFlo у виході на кінцевого користувача, а успіх усіх учасників системи формується на основі технологічних можливостей генеруючого обладнання з можливістю споживати електроенергію будь-коли.


Всього за один рік компанія-дистрибьютор EcoFlow сформувала мережу ритейлерів, яка нараховує 750+ партнерів, понад 3000 точок продажів та 750+ інтеграторів. Разом з ритейлерами дистрибютор забезпечив 19+ тис. сімей власними джерелами живленння.

Нагадаємо, наприкінці 2022 року Фоктсрот заявив про плани щодо переведення 70% торгових точок в режим енергонезалежності. Уже зараз частина торгівельних точок забезпечена генераторами, що дає можливість крім звичного функціоналу організувати в них центри підзарядки гаджетів та безкоштовного wi-fi. Це, зокрема, в таких обласних центрах, як Київ, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Миколаїв, Львів, Одеса, а також в невеликих містах – в Ірпені, Бердичеві, Кременчузі, Прилуках, Конотопі та ін.

ГКФрозвиває бренди