Герой відео про порятунок бійця з-під вогню – наш колега!

На початку грудня інтернет облетіло відео справжнього подвига українського захисника, який в районі Бахмута витащив з-під вогню пораненого бійця. Автор відео, військовий командир з позивним "Мадяр", розшукав сміливця – ним виявився наш колега Микола Кириченко, технік Департаменту безпеки ГК "Фокстрот" з Харкова


Того грудневого дня четверо наших воїнів ЗСУ під час руху на автомобілі були обстріляні вагнерівцями. Було пряме влучення в авто, внаслідок чого воно спалахнуло. Усі бійці під обстрілом змогли залишити машину, троє добралися до укриття. Але один з бійців виявився тяжко поранений і не зміг відповзти від машини самотужки. Автомобіль горів і міг вибухнути з хвилини на хвилину, у той самий час по бійцю вели прицільний вогонь вагнеровці, й не давали захиснику добратися до укриття. Поряд знаходились позиції наших воїнів ЗСУ, які вели бій з атакуючим противником.


На тих позиціях був і наш Микола Кириченко. Наш колега під вогнем вагнерівців, ризикуючи своїм життям, вискочив з укриття і побіг до пораненого бійця, надав першу медичну допомогу та витягнув його в безпечне місце, чим врятував життя воїну ЗСУ.

Микола з перших днів повномасштабної війни долучився до лав ЗСУ та в даний час боронить нашу країну під Бахмутом.Зазначимо також, що батько Миколи теж служить у ЗСУ командиром танку та зараз знаходиться у шпиталі на лікуванні після поранення під Кремінною.

Пишаємося нашими! І дякуємо Миколі Кириченку за сміливість та героїзм.

ГКФрозвиває бренди