Герой із #ротаФокстроту – нагороджений Президентом України

24 лютого понад сотня сміливців з магазинів та головного офісу «Фокстроту» змінила робочий бейдж на шеврон ЗСУ/ТрО та взяла в руки зброю, щоб захистити рідну землю від рашистської навали

Саме тому в компанії їх назвали #ротаФокстроту – це директори магазинів, продавці-консультанти, сервіс-менеджери, комірники та вантажники, менеджери всіх рівнів із різних куточків країни загальною чисельністю 196 чоловік.

Один із них – Олег М. (директор одного з львівських магазинів «Фокстрот») боронить нашу державу з 26 лютого 2022 року у складі 80 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. І нещодавно Президент України В. Зеленський відзначив нагородами українських захисників за участь у звільненні Харківщини, і серед них – бійця з позивним «Фокстрот» – нашого Олега!


Герой отримав орден «За мужність III ступеня», а також поділився деталями контрнаступальної операції:

– Операція була ретельно продумана і ми чітко знали, яким буде результат. Наша основна зброя – це наш дух. І тільки-но нам дадуть ще більше озброєння, ворог буде тікати ще швидше, ніж на Харківському напрямку. Бажання – йти далі, пришвидшувати перемогу, щоб скоріше повернутися до рідних, близьких.

До речі, «Фокстрот» – перше і єдине місце роботи Олега. Він понад 11 років допомагав українцям у виборі побутової техніки, працюючи в магазинах мережі у Львові. У 2014-му пішов добровольцем в АТО, а після служби – повернувся до роботи у «Фокстрот». Вже на посаді директора відкривав новий магазин у ТЦ Forum Lviv, і неодноразово був відзначений як кращий працівник мережі з найсильнішою командою у регіоні.

ГКФрозвиває бренди