У серпні Фокстрот відновлює роботу 11 магазинів та готує новий склад

Компанія продовжує операційну діяльність в умовах війни та реалізує процеси, притаманні мирному часу. Зокрема, йдеться про поступове повернення до довоєнних масштабів мережі за рахунок магазинів, що були тимчасово зачинені або переведені у формат роботи точок видачі інтернет-замовлень

Наразі ритейлер оперує 111 працюючими магазинами у 65 містах країни.


На думку Олексія Зозуля, виконавчого директора мережі «Фокстрот», відновлення повноцінної роботи кожного з магазинів мережі – це результат копіткої командної роботи, визначна подія для компанії і покупців. Особливо, для жителів невеличких міст, де Фокстрот був чи не єдиним магазином техніки. «Саме тому ми поступово відновлюємося і продовжуємо працювати там, де це можливо з огляду на безпеку», – зазначив Олексій Зозуля.


Протягом першої половини серпня поновлено роботу 6 магазинів в таких містах, як Вишневе, Ізмаїл, Павлоград, третього магазину у Запоріжжі (вул. Перемоги, 64) та Рівному (вул. Київська, 67а). У повноцінному форматі запрацював столичний Фокстрот на пр-ті Голосіївському, 68а, що кілька місяців функціонував як точка видачі онлайн-покупок.


До кінця місяця заплановано відкриття ще 5 торгівельних об’єктів: у місті Лубни, Коростені, Прилуках, Борисполі та четвертий магазин у Кривому Розі (вул. 200 років Кривого Рогу, 7д).


Крім того, як повідомив СЕО Фокстрот, компанія розпочала будівництво нового складу, який стане основним і єдиним логістичним ядром компанії. Його площа становитиме 22 000 м кв., локація – Київська область, запуск в експлуатацію заплановано вже цієї осені.


– Наш новий склад – сучасний і просторий – майже на фініші. Це проєкт, реалізацію якого ми розглядали ще до війни. І, як би не було сумно усвідомлювати цей факт, але саме зовнішні обставини стали рушійною силою в його запуску саме зараз, – підсумував Олексій Зозуля.


Нагадаємо, внаслідок ворожих дій російських терористів центральний склад компанії, що розміщувався в Гостомелі, повністю згорів. Протягом кількох місяців ритейлер оперував складськими приміщеннями у Львові, Дніпрі та на Київщині. На початку червня прийнято рішення про необхідність реформування складської інфраструктури.

ГКФрозвиває бренди