Фокстрот збереже робочі місця за співробітниками-захисниками України

Компанія розділяє бажання працівників захищати свою державу і забезпечить за кожним збереження робочого місця та виплату заробітної плати. 

Про це наприкінці лютого 2022 року заявив Олексій Зозуля, СЕО мережі електроніки та побутової техніки Фокстрот, у зверненні до своїх колег. 

«Ми прийняли рішення, що кожен, хто піде добровольцем або ж вступить до рядів територіальної оборони, має гарантію збереження за собою робочого місця та щомісячного доходу. Якщо ви бачите, що можете допомогти Батьківщині, робіть це, компанія це підтримує». 


Також СЕО додав, що наразі компанія направляє всі зусилля на допомогу державі та збереження бізнесу в умовах воєнного стану. «Робимо все для відновлення миру, віримо в Збройні Сили, віримо в нашу перемогу. Слава Україні!». 

Мережа Фокстрот – національний бренд з 27-річною історією, один з найбільших ритейлерів за кількістю магазинів цифрової та побутової техніки. Представлений 170 роздрібними магазинами у 90 містах країни та онлайн-майданчиком foxtrot.ua.

З початком збройного нападу російського агресора на територію України робота фізичних торгівельних точок була тимчасово припинена. Станом на 10 березня поновлено роботу близько 90 у відносно безпечних регіонах країни, а також – перезапущено послугу доставки.

ГКФрозвиває бренди