Мода та стиль – це Чернівці: доведено DEPOt

6 лютого в ТРЦ Depot у м.Чернівці відбувся модний показ колекцій дитячого одягу, взуття, аксесуарів бренду BEMBI та Котофей

Дитяче дефіле модельної школи StarSchool на справжній червоній доріжці привернуло увагу відвідувачів ТРЦ, блогерів, представників соціальних мереж, бізнес аудиторію. Червона доріжка, музика, вихід моделей, оплески відвідувачів, професійна робота директора та організатора показу Надії Молчановоъ стали ознакою справжнього модного свята в ТРЦ.


Головною прикрасою подіуму стали діти, які на червоній доріжці показали глядачам свою дитячу безпосередність та високу підготовку у демонстрації одягу. Їх дефіле супроводжували ведучий показу, ді-джей, танцювальні колективи Чернівців та постійні аплодисменти глядачів.


Показ став яскравим шоу та подією, яка привернула увагу, змусила насолодитися вишуканими колекціями та маленькими моделями, які заряджали позитивом. Школа StarSchool презентувала виробників одягу, взуття, аксесуарів не тільки промислові колекції, але й унікальні моделі одягу «от-кутюр». Відвідувачі ТРЦ оцінили тренди та стилі сучасної дитячої моди, зовнішній вигляд моделей, мали змогу роздивитися посадку, зручність, комфорт та практичність презентованого одягу.


Даний показ довів, що будь який продукт продається краще, якщо має образ та історію.

Після виступу модельної школи всі присутні відвідувачі продовжили свої розваги у кінотеатрі, в ресторані, на розважальній зоні ТРЦ.

ГКФрозвиває бренди