2022 рік розпочався партнерством DEPOT та Malls Club

31 січня компанія DEPOT DEVELOPMENT GROUP підписала угоду про партнерство з Malls Club – професійною спільнотою, що об'єднує топменеджерів торгівельних центрів України для обміну досвідом

Девелопера представляв комерційний директор компанії DEPOT DEVELOPMENT GROUP Володимир Нікітенко.

На думку топменеджера, співпраця стане стимулом до реалізації свіжих ідей, можливістю тримати руку на пульсі сучасних світових трендів в управлінні торговою нерухомістю. А це стане інструментом, щоб краще розуміти своїх ключових партнерів, відвідувачів і збільшити прибуток торгових центрів.



Наразі з-поміж участників клубу: управляючі компанії українських торгових, торгово-розважальних центрів, фахівці в галузі управління торговою нерухомістю – Blockbuster Mall, Даринок, Guliver, Проспект, Караван, Riviera тощо.

DEPOT DEVELOPMENT GROUP – девелоперська компанія повного циклу, діяльність якої спрямована на створення і розвиток об’єктів нерухомості.

Портфель DEPOT DEVELOPMENT GROUP об’єднує близько 150 об’єктів торгівельної, офісної та складської нерухомості, а також 6 ТРЦ Depo’t у Кропивницькому, Лубнах, Миколаєві, Одесі, Черкасах, Чернівцях.

ГКФрозвиває бренди