«Фокстрот» на рингу

Найбільший вітчизняний рітейлер побутової техніки та електроніки України в День захисту дітей підтримав юних спортсменів на чемпіонаті з мистецтва самооборони - тхеквондо


У Полтаві з 30 травня по 2 червня 2014 за підтримки торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» відбувся Чемпіонат України з тхеквондо серед кадетів і молоді. Більше 350 спортсменів sз 18 областей України приїхали поборотися за медалі турніру.
- Як сімейний бренд, ми уважно ставимося до таких сімейних цінностей як безпека дітей та здоровий спосіб життя, - розповів В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - Давно і системно «Фокстрот» підтримує в українській молоді прагнення бути здоровими тілом і духом.
Минулий чемпіонат став одним з етапів формування збірних України та підготовки спортсменів для участі в міжнародний стартах - чемпіонаті Європи серед молоді, який у червні цього року відбудеться в Австрії, а також першому чемпіонаті світу серед кадетів, який у липні зустрічатиме Азербайджан.

Серед кадетів командні призові місця вибороли представники Харківської, Дніпропетровської, Полтавської, Київської та Хмельницької областей.
У боротьбі за медалі у віковій категорії «Молодь» кращими стали спортсмени команд Харківської, Полтавської, Дніпропетровської, Хмельницької та Київської областей.

Всі бажаючі, які не змогли бути присутніми на змаганнях, мали унікальну можливість дивитися поєдинки онлайн. Президент Полтавської федерації тхеквондо ВТФ Юрій Шавиро подякував постійному генеральному партнеру чемпіонату торговельній мережі «Фокстрот» за підтримку і поділився подальшими планами: «Попереду важка робота з підготовки до чемпіонатів Європи та світу, де в українців є всі шанси на перемогу»

ГКФрозвиває бренди