Подвійне відкриття в мережі «Фокстрот»

​Святкове відкриття нових супермаркетів відбудеться 5-8 червня 2014р. відразу в двох українських містах: у Борисполі на вул. Київський шлях, 67 і в Луцьку на вул. Сухомлинського, 1



3-й у Луцьку та 233-й магазин мережі найбільшого національного рітейлера побутової техніки та електроніки буде працювати в ТРЦ «ПортCity». У супермаркеті загальною площею 1387,74 кв. м і торговою - 1035 кв. м. мешканців Луцька чекає найширший асортимент сучасної техніки з 35 країн світу.




У Борисполі магазин «Фокстрот», який знаходився на вул. Київський шлях, 71 переїхав у новий торговий центр «Park Town» на вул. Київський шлях, 67, що на першій лінії головної автомобільної артерії міста зі зручною парковкою. Площа нового супермаркету «Фокстрот» на 60% більше колишнього магазину і становить 778,74 кв. м (загальна площа) при 644 кв.м. торгової площі.
- Ми хочемо, щоб жителі Луцька та Борисполя оцінили «Фокстрот» як краще місце для здійснення покупок - поруч з будинком, зі зручною мультиканальною майданчиком і оптимальним вибором товару, - зазначив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - Нові супермаркети для комфорту покупців мають єдину зону, де знаходяться всі сервіси - оплата покупки, оформлення кредиту і придбання послуг. Я впевнений, що найближче майбутнє за такими магазинами.

У нових супермаркетах «Фокстрот» протягом 4-х днів в честь відкриття будуть діяти святкові знижки та спеціальні пропозиції *. Девіз свята «Знижколенд - до 60%» підтверджується заявленими акціями: наприклад, LED-телевізор Toshiba 39P2306EV доступний всього за 3333 гривень, планшетний комп'ютер Orion TP1000 - за 999.
Перші 40 покупців з чеком від 300 гривень отримають від магазину гарантований подарунок - мікрохвильову піч Delfa AMW-20W, а також всі клієнти з чеком від 300 гривень візьмуть участь у розіграші 99,9% знижки на телевізор BRAVIS LED-32C2000B.
На додаток до цього, відвідувачі зможуть придбати побутову техніку та електроніку в магазині «Фокстрот» зі знижкою до 50% на другий акційний товар або 100% на третій акційний товар в чеку і скористатися кредитом під 0% до 37 місяців.

ГКФрозвиває бренди