«Я такого Діда Мороза ніколи не забуду ...»

В кінці грудня в центральному офісі Групи «ФОКСТРОТ» з'явилися яскраві і очікувані гості - Русалочка, Нептун, Буратіно і Мальвіна, Скоморох і Баба Яга. Вінчали ескорт гостей традиційні герої передноворічних свят - Дід Мороз і Снігуронька, яких запросили до конференц-залу організатори п'яти дитячих ранків «Фокстротовская ялинка».



 - Ще в листопаді співзасновники Групи компаній «ФОКСТРОТ» поставили перед нами завдання - порадувати всіх дітей співробітників Групи цікавим святом і солодкими подарунками, - розповідає начальник управління персоналу КК ГКФ Юлія Герзаніч. - Виконуючи розпорядження власників бізнесу, ми приготували свято для 500 дітей співробітників (від 3 до 12 років) і роздали понад 800 подарунків, включаючи немовлят.

 Щира, тепла й домашня атмосфера склалася між артистами і дітьми. Можливість взяти участь у конурсах отримали не тільки діти (вони з радістю водили хороводи, літали на мітлах, ховалися від Діда Мороза), але й батьки! Неможливо було не сміятися, дивлячись на пап-шулік або мам-ялинок!

Але найбільшою нагородою всім, хто задумав порадувати дітей новорічною виставою, став випадок, що викликав щирі сльози Снігуроньки (артистка Міюсова Тетяна, яка є ученицею народної співачки Марії Стеф'юк).

Снігуронька до сліз розчулилася, почувши, як після подання юний вдячний глядач підійшов до Діда Мороза (Сергій Виговський, переможець «Караоке на Майдані» -2009) і від душі сказав: «Я такого Діда Мороза ніколи не забуду!».

- У вас такі чудові діти - чуйні, податливі і дуже креативні, - зазначила режисер вистави, керівник театру «Колоритми», що виступив підрядником з організації театралізованої вистави, Світлана Юрченко.

ГКФрозвиває бренди