Грудневі рекорди: 7 новеньких магазинів Фокстрот

У грудні всеукраїнська мережа електроніки та побутової техніки відкрила 3 нові магазини та презентувала у святковій атмосфері 4 модернізовані

Сучасні магазини бренду відкрилися у харківському ТРЦ «Караван», в Бучі в ТЦ Retail Park Bucha та третій, найбільший Фокстрот у м. Вінниця по вул.Коцюбинського, 78.

Оновлений дизайн, збільшення площі, асортименту та підвищення комфорту для покупців отримали магазини у Червонограді (вул. Шевченка 5а, ТЦ «Кристинопіль»), Тернополі (вул.Текстильна, 28, ТРЦ «Подоляни»), Черкасах (вул. 30-річчя Перемоги, 29) та Рівному (пр-т Миру, 10).


Також відбулося святкове відкриття нового столичного флагману у ТРЦ Respublika Park, який працює з листопада.

Кожен з цих магазинів отримав сучасне оформлення, продумане планування й розташування торгівельних полиць, розширення товарних пропозицій та родзинку формату – білий «хаб». Під його дахом покупці можуть перевірити товар, розрахуватися за нього, скористатися додатковими послугами, а також забрати інтернет-замовлення, оформлене на foxtrot.ua.


В цілому ж, за останній рік мережа Фокстрот відкрила 10 нових та додала 20 до 47 оновлених магазинів. І на цьому зупинятися не збирається.

ГКФрозвиває бренди