Святкове відкриття магазину «Фокстрот» в «Південній галереї» Сімферополя

19 - 22 грудня відбудеться відкриття 233-го магазину популярної мережі побутової техніки та електроніки «Фокстрот».


Новий супермаркет «Фокстрот» розмістився в одному з найбільших торгово-розважальних центрів на території Криму - на вул. Київська, 189 в «Південній Галереї».

На площі магазину в 1564 кв.м. є де розгулятися фантазії всіх членів сім'ї при виборі новорічних подарунків. Перед покупцями нового «Фокстроту» - асортимент з 10 тисяч товарних одиниць більше 200 відомих торгових марок, а географія виробників техніки нараховує 25 країн світу. До свята відкриття з 19 грудня по 22 грудня «Фокстрот» підготував для своїх покупців святкову програму «Знижколенд».

- ТРЦ « Південна Галерея» відповідає європейським стандартам і високим очікуванням наших клієнтів завдяки якісно підібраним орендаторам , правильній концепції і вигідній локації. У комплексі також розташований найбільший в Криму дитячий розважальний центр, що особливо важливо, так як «Фокстрот» - магазин для всієї родини, - повідомив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому».

Жителів і гостей Сімферополя порадує новорічна ярмарка в магазині, а також спеціальні пропозиції, від яких неможливо відмовитися. Двері нового супермаркету «Фокстрот» за адресою: вул. Київська, 189 відкриті з 10:00 до 20:00 щодня, а святкові знижки чекають усіх відвідувачів з 19 по 22 грудня 2013 року.

ГКФрозвиває бренди