Купуйте спокій! Страховка «на решту» у «Фокстроті»

На полицях магазинів найбільшої торговельної мережі побутової техніки та електроніки України з'явився такий важливий продукт, як страховий поліс, підтверджуючи ще раз, що «Фокстрот» - більше, ніж техніка!


Сучасне життя наповнене стресами: у когось неспокійні сусіди або нервова робота, криміногенний район або смуга неприємностей (телефон викрали, планшет залили кавою, а фотоапарат упустила на асфальт дитина, і від цього ніхто не застрахований!). Так хочеться в цій метушні мати острівець спокою - свій затишний і комфортний будинок. А, як писали Ілля Ільф та Євген Петров у «Золотому теляті»: «Цілковитий спокій може дати людині тільки страховий поліс».

Всі давно звикли до страхування автомобілів і нерухомості, а як же предмети побуту, без яких - як без рук? Адже гарантія виробника досить обмежена, тоді як страховка покриває широкий перелік ризиків. Наприклад, при падінні, техніку лагодити по гарантії «за гарні очі» ніхто не буде.
- Близько 30% покупців «Фокстрот» вже зрозуміли, що за пошкоджений або викрадений пристрій можна отримати пристойне відшкодування, застрахувавши при купівлі техніку, - повідомив Руслан Дорошенко, начальник служби з розвитку та управління додатковими сервісами торговельної мережі.

Для максимального комфорту покупців у «Фокстроті» представлені чотири продукти СК «Арсенал Страхування», що покривають найпоширеніші небезпеки:

• «Фінансові ризики» - підтримка при настанні безробіття.
• «негарантійна поломка» - страхує техніку від більшості не передбачених гарантією виробника ризиків (падіння техніки, перепади електрики, неправильна експлуатація або пошкодження рідиною).
• «Відповідальність перед третіми особами» - діє, якщо залишили включену пральну машину або кран - і затопило сусідів, прасували одяг і не вимкнули праску чи інші електроприлади - і пожежа дійшла до сусідів.
• «ТЕХНОЗАХИСТ» - дозволяє поставити на дачі нормальний холодильник і телевізор замість техніки, випущеної в минулому столітті, не побоюючись крадіжки. Також незамінний при комунальних проблемах (особливо в старих будинках) і ненадійних сусідах, здатних «затопити» або влаштувати пожежу.

Якщо мають місце ризики, то страховка просто необхідна. А чим дорожче техніка, тим важливіше себе убезпечити від непередбачених ситуацій по її експлуатації. І тоді Вам залишиться лише насолоджуватися особистим острівцем спокою і комфорту!

ГКФрозвиває бренди