«Засмага, а не пожежа!»

Під таким девізом «Фокстрот» та партнери соціального проекту «Школа безпеки» спілкувалися з дітьми в курортній Кирилівці.


І на літніх канікулах торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» та її партнери продовжують реалізовувати соціальний проект «Школа безпеки» під девізом «Комфортно там, де безпечно». У серпні Урокам безпеки пораділи більше 1 500 дітей і дорослих азовського узбережжя Запорізької області, а майданчиком для навчання став найбільший аквапарк України - «Острів Скарбів» у Кирилівці

Традиційно, в літній період рятувальники Запорізької області проводять ряд заходів, спрямованих на навчання дітей основним правилам безпеки на відпочинку. Так 15 серпня в дитячих оздоровчих таборах на азовському курорті Кирилівка відбулись дитячі свята - Уроки безпеки. У цей день одночасно более 1 500 школярів, що відпочивають у кирилівських ДОТ «Одіссея», «Чайка» і «Лазурна райдуга» навчалися правилам безпечної поведінки разом із своїми «вчителями» - фахівцями Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області та героями мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу». Діти малювали, відповідали на запитання вікторини, змагалися у навичках надання допомоги постраждалим, прагнули перемогти у спортивних естафетах.

І старалися школярі не дарма: вже наступного дня 200 кращих учасників Уроків безпеки в таборах вирушили на свято в найбільший аквапарк України «Острів Скарбів» - головний скарб курортної Кирилівки.

- Ми з радістю прийняли гостей, так як ці діти відповідально ставляться до цінності, яку ми поділяємо - власної та колективної безпеки, - зазначив співзасновник аквапарку в Кирилівці «Острів Скарбів» Тарас Чекурда. - Цього сезону більше 1000 школярів регіону безкоштовно оздоровилися в аквапарку. Добре, що 200 з них пішли від нас не тільки із засмагою і яскравими спогадами, а й зі знаннями, як не допустити пожежі і правильно вести себе на воді.

16 серпня на Уроці безпеки в аквапарку «Острова скарбів» діти побачили яскравий виступ агітбригади юних пожежних із Запоріжжя - призерів всеукраїнських змагань Дружин юних пожежних (ДЮП). Диски з мультсеріалом, листівки «При пожежі дій правильно!», м'які іграшки та інші сюрпризи підготувала для дітей лисичка Фокс - ведуча свята і героїня мультфільму, знятого торговельною мережею «Фокстрот. Техніка для дому».

- На кожному уроці безпеки (а їх «Фокстрот» ініціював понад 20 за останні 1,5 року в різних регіонах країни) росте кількість наших партнерів, - говорить виконавчий директор «Фокстрот. Техніка для дому» В'ячеслав Поврознік. - А зменшення смертності дітей у 2012 році свідчить, що партнерство держави і бізнесу в пропаганді правил безпеки дає результат. І підтверджує наше бачення, що «Фокстрот» - більше, ніж техніка!»

ГКФрозвиває бренди