Стартував ІІІ корпоративний рейтинг ДалЕКОглядних в ГКФ

19 листопада завершилась офіційна реєстрація учасників у ІІІ корпоративному еко-рейтингу «ДалЕКОглядні 2022», який триватиме до 1 вересня 2022. Вітаємо учасників – 16 команд та 6 індивідуальних активістів, які під слоганом «не Грай. Розділяй!» практикуватимуть навички роздільного сортування офісного паперу, масок, батарейок, пластикових пляшок, старої техніки


Новий рейтинг отримав оновлений концепт, нову структуру оцінювання учасників та список активностей. Сам проєкт має 6 напрямів, за якими протягом року відбуватимуться еко-акції:
  • «Макулатура» – збір, правильне сортування та передача на переробку макулатури.
  • «Кришечки+пластик» – збір пластикових кришечок та підготовка (навчання) до роздільного збору пластику.
  • «Маски» – збір медичних масок.
  • «Батарейки» – збір використаних батарейок.
  • «Стара електротехніка» – передача старої електротехніки на утилізацію, а також передача у користування старої, але робочої техніки тим, кому вона може бути корисною.
  • «Просвітницька кампанія» – система вебінарів, лекцій та зустрічей із українськими еко-амбасадорами та еко-активістами. Кожен учасник отримуватиме відповідний символ за участь у тій чи іншій активності. Для головної перемоги у вересні 2022 важливо збирати символи-геометричні фігури за участь у кожній акції та бути задіяним хоча б один раз у кожному з 6 напрямів активностей ІІІ еко-рейтингу. Кожна акція – важлива, але в пріоритеті – комплексна участь та активність.
Також кожен учасник отримає плакат-«дорожню карту» та його електронний примірник у власний онлайн-профіль, який буде розміщено на сайті ДалЕКОглядних (презентація та запуск сайтв готується на початку 2022 року).


«Дорожня карта» замінить минулорічні «Дерева з листочками», що демонстрували результативність активістів. 

Бажаємо учасникам насичених, веселих та пізнавальних наступних 10 місяців під слоганом «неГрай. Розділяй!»



Детальніше про нововведення, акції та новини рейтингу читайте у «Дайджесті ДалЕКОглядних», що розсилається щотижня.

Також долучайтесь до Facebook-сторінки «ДалЕКОглядних» в ГКФ!

ГКФрозвиває бренди