Фокстрот у 18 раз став партнером Параду танцювальних зірок

й за допомогою 20 рефері з 7 країн світу з’ясував, хто краще за всіх танцює фокстрот

7-8 березня у Києві відбувся Міжнародний фестиваль зі спортивних танців Парад надій-2020. Найстарший танцювальний турнір України організовує вже 31 рік заслужений тренер України Валентина Федорчук (президент Школи танців Федорчук) та меценат Геннадій Виходцев (співзасновник ГК Фокстрот). Цьогоріч до столиці приїхали близько тисячі спортсменів різних вікових категорій від 8 до «сеньорів» – професіонали та початківці зі 152 спортивних клубів України, Польщі, Грузії, Молдови тощо. Два лні на паркеті працювали 69 суддів з України, Італії, Німеччини, Англії, Кіпра, Польщі, Грузії, Молдови тощо.


Свято спорту вдалося не тільки через те, що організатори подбали про всі необхідні його атрибути – просторий затишний зал із софітами та прожекторами, якісний паркет та трибуни для глядачів. А за роздягальні для спортсменів, професійні візажисти для зіркових макіяжів спортсменів та майстри із зачісок. Головна окраса Параду надій – спортсмени. Адже зібралися танцювальні пари, якістю яких пишаються не лише їх особисті тренери, а й Валентина Федорчук, яка щороку чекає кращих на Параді надій.

- У 2020 році до нас з’їхалися дуже сильні спортсмени рівня чемпіонів світу та Європи, це «Ювенали-2», «Юніори -2» ну й традиційно сильними були пари у категорії «Дорослі» у стандарті (європейська програма) та латині, – ділиться враженнями Валентина Федорчук, голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю в Україні, заслужений тренер України та засновниця міжнародних змагань «Парад надій». 


Особливість турніру – кубок Фокстроту, який розіграли 7 березня. 14 пар вийшли в півфінал за єдиний у світі кубок на краще виконання цього найскладнішого танцю в європейській програмі. А з 7 пар фіналістів, що отримали подяки та сюрпризи від мережі Фокстрот, лише одним дістався кубок від цього бренду – триразовим чемпіонам світу, киянам зі спортивного клубу «Альта» Дмитру Родіну та Єлизаветі Перепелиці. Це вже другий кубок Фокстроту, який забрала ця пара у організаторів турніру. Адже кубок зразка 2019 року також «живе» у Дмитра та Єлизавети.

Переможців вкотре підтвердили: постійність – це ознака професійності, – говорить виконавчий директор мережі Фокстрот Олексій Зозуля. – Нам важливо, що 18 років тому започатковане брендом «Фокстрот» змагання до сьогодні у фокусі уваги спортсменів Параду надій. Отже традиція бути постійним у своєму лідерстві – ознака не лише нашої компанії, а й переможців цьогорічного змагання за наш кубок.


Ще одну традицію бережуть організатори «Параду» – усіх учасників кожного відділення чекав старт-приз – соки «Садочок» від компанії ПепсіКо в Україні. Маленькі зірочки категорії «Школа», «Соло», «Дебют» були обов’язково нагороджені медалями та сюрпризами. А лідери серед дітвори отримали подяки від доброго партнера, виробника м’яких іграшок ТМ «Гулівер Країна». Майстерність молоді та дорослих відзначив партнер точного часу – торгівельна мережа годинників «Секунда». Адже це філософія Параду надій – уважити кожного учасника, аби він вірив у свою щасливу зірку на паркеті.

- Поки є в Україні такі ентузіасти, як Валентина Федорчук, не закінчиться історія українських чемпіонів на світових турнірах, – коментує турнір 2020 співзасновник ГК Фокстрот, генеральний партнер Параду надій Геннадій Виходцев. – Поважаємо її ентузіазм й знаходимся поруч із Валентиною Володимирівною вже 18 років, підтримуючи спортивні танці в Україні,


На Параді надій-2020 працювали судді з зіркового журі, оцінюючи художній образ, музикальність, артистичність спортсменів категорії Pro Am (професіонал та аматор). Очолила журі Ганна Різатдінова, срібна призерка телешоу «Танці з зірками» – 2019, українська художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року в індивідуальному багатоборстві, багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи. Подарунки від зіркового журі отримала пара спортсменів Влад Урсатій (професійний спортсмен, тренер) та Альона Стець (учениця тренера). Їх оптимізм та артистизм зарядив позитивом не лише трибуни Параду, а й зіркове журі.

Організатори Параду дякують столичній владі, адже турнір відбувся за підтримки КМДА. А ще вагому підтримку надали медіапартнери «Параду надій». Серед них – головний партнер – медіахолдінг OBOZREVATEL, видання «КП в Україні», всеукраїнське видання «Дзеркало Тижня – Україна», інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» та всеукраїнська газета «День», сайт головного новинного партнера – телеканалу “Прямий”. Спеціальний медіа-партнер – телеканал «ДОМ»


Також інформаційно фестиваль підтримали портал про шоу-бізнес та культурне життя «Eurostar», портал «Studio of my dreams», lifestyle-видання та інтернет-портал «Glory», модний онлайн журнал «VTrendi», всеукраїнський інформаційно-розважальний портал «Tut.ua», видання про кінематограф «Cut Insight», портал «StarBoom» та «My Kiev.com». Промо-партнером стало PR-агентство BeMyMedia.

ГКФрозвиває бренди