Реформа сайту ГК Фокстрот – новий формат комунікації з партнерами та інвесторами

20 лютого 2020 року Група компаній Фокстрот оновила корпоративний сайт-візитівку ГКФ – https://foxtrotgroup.com.ua/

Старий сайт ГКФ було створено близько десяти років тому. Сайт став справжнім помічником у комунікації з діловими партнерами, глобальним сховищем корпоративної інформації, звітів і місцем публікації тендерів. Веб-ресурс знайомив відвідувачів з діяльністю Групи компаній Фокстрот, показував якісні зміни в компанії. Знайомив користувачів з брендами, які розвиває ГКФ. Демонстрував моменти робочих буднів співробітників. 


Але технічні можливості сайту-візитки вимагали поліпшень. До того ж наявність мобільної версії сайту, доступної з різних гаджетів, стала просто must have-умовою успішної комунікації веб-платформи з пошуковими системами і відвідувачами.

Зміни з сайтом ГКФ

Ось які удосконалення торкнулися корпоративного сайту ГКФ зразка 2020 року:
  • Редизайн графіки. Сайт отримав сучасний графічний дизайн. При цьому стилістика і корпоративна колірна гама Групи компаній була повністю збережена. Але поліпшена.
  • Редизайн навігації. Оптимізація навігації дозволяє кожному відвідувачу оновленого сайту швидко знайти потрібну йому інформацію.
  • Оптимізація адміністрування. Одночасно з іншими змінами спростилося обслуговування програмних модулів. Що дозволило наповнювати сайт контентом внутрішніми силами, без залучення сторонніх розробників. Крім того, зараз верстка контенту оптимізована, а картинка веб-сторінки наблизилася до ідеальної.
  • Адаптація сайту під мобільні пристрої. Для повноцінного розвитку і гармонізації з пошуковими системами в 2020 році кожному сайту категорично необхідна адаптація під мобільні пристрої. Новий сайт ГКФ отримав мобільну версію, що дозволить нашим відвідувачам брати з нього інформацію з будь-якого зручного їм пристрою в найкращий для себе час.
  • Відбулася глобальна модернізація CMS і оптимізація під вимоги, актуальні в 2020 році.

    Завдання глобального оновлення сайту ГКФ провела команда ДІТ ГКФ із залученням зовнішнього дизайнера. У результаті виконаних робіт Група компаній Фокстрот отримала сучасний сайт-візитку, який має базову технічну оптимізацію по SEO, з модернізованою CMS. Веб-ресурс адаптивен під мобільні пристрої. Працювати з ним можна без залучення сторонніх розробників.

    Заходьте на https://foxtrotgroup.com.ua/, користуйтеся інформацією, досліджуйте можливості партнерства з брендами та розвивайте investor-relation!

  • ГКФрозвиває бренди