Зайшли з фартової карти!

Торговельна мережа «Фокстрот» і «Банк Русский Стандарт» порадували покупців акцією «Плануй відпустку з кредитною «Карткою Комфорту» і підвели підсумки.


У торговельній мережі «Фокстрот. Техніка для дому» завершилася кобрендова акція «Плануй відпустку з кредитною «Карткою Комфорту» від «Банку Русский Стандарт», яка проводилася з 23 травня по 14 серпня 2013 року.

Понад 300 учасників по всій Україні оформили карту і розрахувалися нею в магазині торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» на суму від 300 гривень, при цьому отримавши свій гарантований подарунок - диск з фільмами кіностудії Disney.

Але на цьому подарунки для покупців «Фокстроту» не закінчилися - ми вітаємо володарів кредитних «Карт Комфорту», які виграли планшети Samsung:

- Величко Віктора Вікторовича (Черкаси)
- Гапоненко Тетяну Миколаївну (Мелітополь)
- Григоряна Річарда Зінваровіча (Харків)
- Заярну Наталію Леонідівну (Сватово)
- Кушніра Сергія Олександровича (Вінниця)
- Лазарєва Володимира Івановича (Полтава)
- Мартюшова Олега Олексійовича (Ялта)
- Палія Андрія Сергійовича (Фастів)
- Суботіну Ірину Геннадіївну (Севастополь)
- Ходан Оксану Василівну (Черкаси)
- Щербанюка Богдана Васильовича (Івано-Франківськ)
- Яремчука Віктора Ярославовича (Львів).

А володаркою головного призу - телевізора Samsung Smart TV - стала Кобилянська Марина Миколаївна з Луганська.

Всі переможці залишилися задоволені подарунками, а також кредитною «Карткою Комфорту». Переможниця Оксана Ходан із Черкас оцінила зусилля організаторів акції лаконічно, але емоційно: «Фокстрот» відзначається прекрасним обслуговуванням і професіоналізмом персоналу». Нагадаємо, що «Картка Комфорту» дозволяє покупцям здійснювати необхідні покупки в магазині «Фокстрот» у кредит до 30 тисяч гривень без оплати відсотків до 55 днів, зі знижкою до 7%, і при цьому дає додатковий дохід 11% річних на залишок власних коштів на карті (згідно умов «Банку Русский Стандарт»).

ГКФрозвиває бренди