Урок безпеки - у День знань!

Для школярів Полтавщини 1 вересня рятувальники , «Фокстрот», ТРЦ Депо центр і партнери організували яскраве навчальне свято

Перший день вересня в Лубнах на Полтавщині став не лише Днем знань , а й справжнім святом безпеки. Торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» в рамках соціального проекту «Школа безпеки» з партнерами - Службою порятунку 101 у Полтавській області та ТРЦ Депо центр провели Урок безпеки для маленьких школярів. Разом з головними героями мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу» і рятувальниками міста діти креативно і весело вчилися головним правилам життя - як бути живими і здоровими.


За даними Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Полтавській області з початку 2013 року, під час надзвичайних ситуацій загинуло 263 особи, у тому числі 10 дітей, постраждали майже тисяча (969) осіб, з них 122 дитини. Основними причинами біди статистика називає незнання правил дорожнього руху, правил поведінки на воді, основ протипожежної та електробезпеки.

 «Фокстрот» з 2002 року в рамках стратегії корпоративної соціальної відповідальності реалізує власний соціальний проект - "Школа безпеки", допомагаючи державі у пропаганді правил безпечної поведінки дітей самого різного віку. У Лубнах «Фокстрот» подарував малюкам двд-диск із власним мультсеріалом «Фокс і Трот поспішають на допомогу» , а ведуча - лисичка Фокс - відзначила переможців вікторин і конкурсів на знання правил безпеки.

- Необхідно спілкуватися з дітьми на тему безпеки з раннього віку, а мультфільм з його яскравими героями - це відмінний інструмент навчання, - говорить виконавчий директор мережі «Фокстрот. Техніка для дому» В'ячеслав Поврознік . - Цього року вже більше 4 тисяч школярів по всій країні побували на Уроках безпеки від компанії «Фокстрот».

З початку Уроку безпеки діти відвідали виставку, на якій рятувальники продемонстрували можливості 5 різних пожежних машин, що використовуються в роботі Служби порятунку 101. Справжнє хвилювання і адреналін у маленьких глядачів викликала операція гасіння умовного вогнища загоряння справжніми рятувальниками - пожежними Служби порятунку 101 м. Лубни. На свято до ровесників прийшов юний, але вже Герой - 15- річний Євген Шуба, який врятував під час пожежі в січні цього року сусідську бабусю. Хлопець поділився  порадами, як не розгубитися в подібних ситуаціях та врятувати своє життя чи допомогти іншому.

Директор супермаркету « Фокстрот. Техніка для дому» (який знаходиться у ТРЦ Депо центр) Сергій Сергієнко через партнерів з Управління ДСНС Полтавської області передав до шкіл і дитячих садочків міста листівки « При пожежі дій правильно!» І двд-диски з мультсеріалом «Фокс і Трот поспішають на допомогу».

Результатом організатори залишилися задоволені -  діти у перший день навчального року одночасно повторили правила безпеки у форматі, максимально зручному для запам'ятовування. Ну а по-справжньому святковим Урок безпеки зробили партнери - Фреш- бар «Вітамін» , піцерія «Йоли - Пали» , кафе « Фентезі Таун», вікна « Вінтера» , відділ оперативної поліграфії «КОПІ Шоп» , магазин текстильної білизни «Домік», магазин джинсового одягу «Лікомс Джинс» , магазин дитячих товарів «Акуна - Матата». Завдяки організаторам і партнерам Уроку безпеки, маленькі лубенці пішли додому не тільки з новими знаннями та гарним настроєм , але також з приємними сюрпризами.

ГКФрозвиває бренди