Від креативного «Фокстрота» – креативним студентам КНТЕУ

28 травня 2016 р Група компаній «Фокстрот» привітала з Днем університету Київський національний торговельно-економічний університет і відзначила подарунками активну молодь. Саме з цим університетом ГК «Фокстрот» пов’язують довгі роки партнерської співпраці у різних напрямках. 


День університету-2016 та зустріч випускників зібрали до рідної Альма-матер понад 650 випускників із усіх куточків України. За час існування КНТЕУ випустив зі своїх стін не одне покоління талановитих та обізнаних у своїх сферах професіоналів, на котрих зараз і тримаються різні галузі торгівлі та економіки. ГК «Фокстрот» – не виняток. Значний відсоток працівників «Фокстроту» є випускниками КНТЕУ та Вищого комерційного університету при цьому закладі.

- Саме профільний університет, студенти та викладачі є запорукою успішного розвитку торгівельної галузі України, а значить – розвитку економіки та покращення добробуту співвітчизників, – виступила з вітальним словом прес-секретар Групи компаній «Фокстрот» Алевтина Белецька. 


Під час свята приємні сюрпризи від «Фокстроту» отримала директор Вищого комерційного училища Лідія Кришемінська за партнерство із роботодавцями галузі у створенні «Паспорту професії». Адже тільки у київських «Фокстротах» працює близько ста випускників КНТЕУ та ВКУ. Також «Фокстрот» подякував представникам ради студентського самоврядування КНТЕУ: саме молодь керує прогресом і створює нові тренди, а «Фокстрот» завжди крокує в ногу з часом і є добрим помічником для потенційних майбутніх співробітників.

Юлія Якубів, 
практикантка відділу по зв’язках із громадськістю
Управляючої компанії ГК «ФОКСТРОТ»

ГКФрозвиває бренди