У Сумах запрацював новий «Фокстрот»,

й ще два магазина мережі готуються до відкриття у Харкові та Черкасах

У Сумах в центрі міста у популярному ТРЦ «Мануфактура» запрацював новий супермаркет торговельної мережі «Фокстрот» – третій в родині сумських магазинів відомого ритейлера побутової техніки та електроніки.

Магазин розташований у популярному ТРЦ «Мануфактура» за адресою: м Суми, вул. Харківська 2/2 та є комфортним для шопінгу місцевих жителів і гостей міста. 


Новий сумський «Фокстрот» має торгову площу в 600 кв. м.

Магазин працює в концепції «омні»: якщо покупець бажає отримати товар, що не представлений на полиці супермаркету, він за допомогою консультанта може замовити його через інтернет прямо в магазині, вибравши з 12000 товарних позицій в онлайн-каталозі, де представлено максимальний асортимент мережі.

Новий об'єкт став 165-м магазином провідної національної мережі магазинів побутової техніки та електроніки «Фокстрот» в Україні.

- У непростий для ритейлерів час ми стали ще ближчими, зручнішими, якіснішими в обслуговуванні наших покупців у Сумах, – прокоментував В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торгової мережі «Фокстрот. Техніка для дому». – Найближчим часом свято відкриття нового «Фокстроту» відбудеться і в інших регіонах – незабаром новим магазинам порадіють жителі та гості Харкова і Черкас.

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 4 квартал 2015 року). «Фокстрот» визнаний лідером по динаміці розвитку власних торгових марок серед українських ритейлерів у рамках національної премії виробників і ритейлерів «Private Label -2015». Станом на травень 2016 року в Україні налічується 165 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому". Магазини представлені в 89 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 160 000 кв.м.

ГКФрозвиває бренди