DEPO't Center та міська влада: партнерство на користь містян

1 квітня в конференц-залі готелю «Дніпро» відбулося підписання меморандуму про співпрацю та взаємодію між торгово-розважальним центром «DEPO't Center» та Черкаською міською радою. 


Мета – розвивати та зміцнювати взаємне партнерство між бізнесом та владою у соціальній сфері міста. Основними напрямками такої співпраці, окрім створення нових робочих місць, стануть сприяння культурному розвитку міста, популяризація здорового способу життя, укріплення сімейних цінностей, соціальна підтримка багатодітних родин.

Меморандум підписали секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький та партнер ГКФ, співвласник черкаського ТРЦ «DEPO't Center» Світлана Трофімова. «Крім того, ТРЦ «DEPO't Center» стане робочим місцем для близько пів-тисячі черкащан», – повідомила Світлана Трофімова. Секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький подякував інвесторам за вибір Черкас для розвитку мережі ТРЦ DEPO't Center та пообіцяв підтримувати підприємства, що сплачують податки в місцевий бюджет. 


«DEPO't Center» – сучасний торговельно-розважальний центр, розташований на бульварі Шевченка 385, має відкритись у другому кварталі 2016 року. На загальній площі близько 20 000 кв.м. розмістяться супермаркет електроніки «Фокстрот», продуктовий гіпермаркет «Делікат плюс», дитячий розважальний центр «Фентазі Таун», дитячий супермаркет «Чудо острів», 60 магазинів, 2 ресторани, офісні приміщення.

Будівництво ТРЦ «DEPO't Center» у Черкасах є справою 5 років кропіткої роботи. Основним критерієм комфорту ТРЦ для черкащан є розташування у спальному районі та зручне сполучення з центром міста. Передбачена велика парковка на понад 200 машиномісць. Такий підхід покликаний розвантажити центральну частину міста від машин, що є рішенням реальної проблеми сучасного обласного центру. 


ГКФрозвиває бренди