Запрошуємо на ЕКОвікенд

та фінал III Всеукраїнського конкурсу екологічних проектів «ЕКОклас»-2016

17 квітня 2016 року о 14-30 у Києві розпочнеться церемонія нагородження кращих сімейних та учнівських колективів, що отримали звання «ЕКОкласна родина» та «ЕКОкласний колектив» -2016. Місце проведення свята: ЕКОвікенд у Гольф-Центрі м. Києва, пр. Героїв Сталінграда, 10-Д, Оболонська набережна, 20 (метро Оболонь).


З вітальним словом виступлять:
- ініціатор конкурсу «ЕКОклас», бренд-менеджер мережі «Фокстрот» Руслан Клименко;
- заступник директора Національного еколого-натуралістичного центра МОН України Вікторія Тараненко, організаційний партнер конкурсу;
- президент Фонду «Скорочення ризиків» – RRF Володимир Костерін, міжнародний партнер конкурсу «ЕКОклас».

У святі візьмуть участь школярі та їх родини, а також вчителі та директори шкіл, керівники екогуртків та майстерень, чий досвід в екологічному веденні побуту підкорив журі конкурсу екопроектів від «Фокстроту».

Для гостей заходу буде організована б'юті-зона, майстер-класи, гонки, ляльковий театр, аквагрім та наукові трюки.

Всіх учасників очікують призи, ЕКОігри та конкурси, виступ відомої співачки, фотосесія учасників із зіркою та смачний сюрприз!

Дізнатися більше про переможців III конкурсу «ЕКОклас» та їхні проекти можна тут: https://www.foxtrot.com.ua/pages/ecoclass-pr/1279

Довідка: ініціатором III Всеукраїнського конкурсу «ЕКОклас» є Геннадій Виходцев, генеральний директор Групи компаній «ФОКСТРОТ». Організатором III всеукраїнського конкурсу «ЕКОклас» виступає торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому». Організаційний партнер: Національний еколого-натуралістичний центр МОН України. Конкурс проводиться за підтримки Інституту модернізації змісту освіти МОН України. Міжнародний партнер: Швейцарський фонд «Скорочення ризиків» (Risk Reduction Foundation). Медіа-партнер: бренд «Единственная». Конкурс проводиться за колективними номінаціями: «ЕКОкласний колектив» та «ЕКОкласна сім’я». Прийом робіт: з 5 листопада 2015 року по 5 квітня 2016 року. Детальніше про конкурс: https://www.foxtrot.com.ua/ecoclass. У 2015 році «ЕКОклас» «Фокстроту» визнано найкращим екологічним кейсом на національному конкурсі практик бізнесу, що змінюють Україну (за версією Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності).

ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування та покупок за даними TNS Ukraine (MMI за 4 квартал 2015 року). «Фокстрот» визнаний лідером за динамікою розвитку власних торгових марок серед українських ритейлерів у рамках національної премії серед виробників і ритейлерів «Private Label -2015». Станом на квітень 2016 року в Україні налічується 180 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 89 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 160 000 кв.м.

ГКФрозвиває бренди