День народження факультету торгівлі

18 березня 2016 року в КНТЕУ відбулося урочисте святкування Дня факультету торгівлі та маркетингу профільного вишу вітчизняної торгівлі – Київського Національного торговельно-економічного університету. Близько тисячі студентів, що навчаються азам торгової справи, зібралися в актовій залі університету. 


Зі словами привітання до присутніх звернувся найголовніший випускник факультету – ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі: «Факультет торгівлі та маркетингу за свою історію тричі змінював назву, але не втратив головного – відчуття часу. Він завжди встигав за часом, був лідером освіти, відкриваючи нові спеціалізації та виховуючи плеяду молодих фахівців для нових сучасних напрямів економіки і торгівлі».


На святкові заходи завітали почесні гості, які є давніми партнерами університету та допомагають у професіоналізації освіти. За плідну співпрацю нагороди від ректора КНТЕУ отримали представники установ й організацій, які результативно співпрацюють з факультетом. За подяками на сцену піднімалися Валентин Безрукий, президент Центру експертизи «Тест», Наталія Бородачова, віце-президент «Всеукраїнської федерації споживачів «Пульс», Алевтина Білецька, прес-секретар Групи компаній «ФОКСТРОТ».


- У березні цього року нашому офіційному партнерству із КНТЕУ виповниться 2 роки, й протягом цього часу на очах відбувається активне зближення поглядів роботодавців та педколективу факультету-іменинника на зміст освіти та якість кадрів для першого робочого місця, - прокоментувала подію Алевтина Белецька. – Університет є надзвичайно уважним до очікувань галузі стосовно професійних стандартів своїх випускників – молодих товарознавців, маркетологів, рекламістів, комунікаторів. Спасибі за це викладачам – нашим партнерам: декану факультету Віктору Осиці та його колегам Ніні Мережко, Тарасу Караваєву й усьому великому колективу!

Не обійшлося без сюрпризів: студенти показали відверте відеоінтерв’ю ректора Анатолія Антоновича Мазаракі – випускника технологічного факультету (теперішній ФТМ) 1972 року. Також пролунали відеопривітання від першого проректора з науково-педагогічної роботи, професора кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Наталії Володимирівни Притульської та завідувачів кафедр факультету.

Урочистості завершилися святковим концертом. Весь зал встав, коли лунав надзвичайно динамічний та енергійний Гімн факультету торгівлі та маркетингу. Легендарна КВН-команда «Товарный вопрос» виконала свій варіант гімну – реп «Збірної продавців-консультантів» про «найкрутішу професію продавця». Запальні танці, ліричні пісні та кульмінація концерту – популярні українські пісні у виконанні викладачів факультету – все це створило справжню атмосферу щирого свята та веселого настрою.

ГКФрозвиває бренди