Зустрінемо весну фокстротом!

У Києві за підтримки Групи компаній «ФОКСТРОТ» стартує турнір зі спортивних танців «Парад Надій»-2016! Один з найпопулярніших в Україні турнірів зі спортивного танцю готує паркет для кращих спортсменів країни та зарубіжжя, радуючи шанувальників латиноамериканських і європейських спортивних бальних танців 


27 і 28 лютого, в останні зимові вихідні, у киян і гостей столиці є можливість зустріти весну незвично: під ритми яскравої латини та енергійного фокстроту. У столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» стартує ХХVII міжнародний турнір зі спортивних танців «Парад Надій». На глядачів чекають хвилюючі виступи близько 1 000 спортивних пар різних вікових категорій від любителів до професіоналів у латиноамериканських танцях (самба, ча-ча-ча, румба, пасадобль, джайв) і в танцях європейської програми (повільний вальс, танго, віденський вальс, фокстрот і квікстеп). Весняним подарунком від організаторів стануть показові виступи справжніх зірок танцювального спорту, чемпіонів України серед професіоналів у латиноамериканській програмі Дмитра Влоха і Катерини Крисанової.


Красиві наряди, емоційна міміка, жести, техніка, пристрасть – все це два дні буде радувати публіку і суворо оцінюватися суддівською колегією міжнародного рівня, кращими арбітрами з України, Італії, Польщі, Болгарії, Німеччини, Словенії. Все рефері – діючі чемпіони та легенди спортивного танцю в світі. А очолює суддівську команду наша співвітчизниця, організатор «Параду Надій» Валентина Федорчук – голова колегії Асоціації спортивного танцю України, суддя вищої категорії Всесвітньої Ради Танцю, заслужений тренер України зі спортивного танцю, президент Школи танців Федорчук https://fedorchuk.org 



Сама Валентина Федорчук вважає, що танцюристи цінують «Парад Надій» саме за симбіоз об'єктивної оцінки суддів, яку вони отримують на паркеті турніру, і зворушливого, але дуже шанобливого ставлення до кожного з них з боку організаторів.

- Адже кожен з учасників вже переможець, якщо приїхав до нас, подолав відстань, об'єктивні труднощі буднів і виступив на «Параді надій», – каже авторка бренду «Парад Надій» Валентина Федорчук. – Ось ми і намагаємося відзначити призами і сюрпризами якомога більше спортсменів, які приїхали зі всієї України і країн Європи. І тут у нас головна надія – підтримка наших вірних партнерів!


Найвідданішим партнером Валентина Федорчук називає торговельну мережу «Фокстрот», яка ще в 2002 році заснувала Кубок «Фокстрот» і підтримує єдине в світі змагання на краще виконання найскладнішого європейського танцю – фокстроту.

- Дуже довго кубок «Фокстроту» вивозили з «Параду Надій» за кордон, але ось уже 3 останні роки він залишається в Україні, і ми знаємо – краще за всіх фокстрот танцюють в Україні, – говорить виконавчий директор мережі «Фокстрот» В'ячеслав Поврозник.

 

Також учасників «Параду Надій» очікує старт-приз від ТМ Данон – партнера здорового способу життя.

- Ми, як і організатори «Параду Надій», поділяємо і всіляко підтримуємо ідею активного та здорового способу життя. Збільшення тривалості життя українців на 5 років через 5 років є місією компанії Данон в Україні. А адже танці – це краса, здоров'я, енергія, і молодість! – прокоментувала керівник комунікацій в «Данон-Україна» Наталія Фесюн.

Успішних спортсменів привітають представники торговельної мережі «Секунда» – партнера точного часу, адже шлях до перемоги починається з тисяч годин тренувань, зате як безцінна перемога в кожній її секунді!!!


Особливу увагу організатори приділяють підтримці початківців спортсменів і раді партнерам, чиї сюрпризи порадують на «Параді» малюків. Серед них – національний виробник дитячих іграшок ТМ «Гулівер Країна» (підготував подарунки для найменших – 4-5 річних спортсменів категорії «бейбі») та українська художниця і казкарка Оксана Тодорова (її книги казок «Одеса надихає!» порадують переможців категорії «ювенали», спортсменів-початківців).

Традиційними друзями турніру Валентина Федорчук називає готель Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil, який протягом 3 років партнерства створює комфортні умови для проживання суддів, спортсменів і гостей «Параду». І дякує інформаційним партнерам «Параду Надій» – головному медіа-партнеру «Дзеркало тижня. Україна» – ZN.UA, генеральному новинному партнеру – Інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна», всеукраїнській газеті «День», а також інтернет-ресурсу для школярів «Моя школа» порталу «Обозреватель».


Час початку змагань 27 і 28 лютого – 9-00, 14-00 та 19-00 за адресою:
Київ, вул. Салютна, 2-б, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», павільйон 2. 

ГКФрозвиває бренди