28 і 29 грудня – 30 «Фокстротів» проведуть ярмарки

Новорічна пора - високий сезон для магазинів побутової техніки та електроніки.


Статистика в Україні показує, що до 17% річних покупок здійснюються покупцями саме в грудневий період.

Всеукраїнська мережа магазинів «Фокстрот» - провідний рітейлер побутової техніки та електроніки в Україні в передноворічні дні зустрічає покупців багатим асортиментом від провідних світових виробників і спеціальними пропозиціями щодо їхнього придбання. Кращими новорічними подарунками цього року, судячи з грудневої статистики, стали для українців мультиварки, планшети та смартфони. Продавці мережі намагаються створити неповторний новорічний настрій для мільйонів своїх покупців по всій Україні. Наприклад, покупець «Фокстроту» вибирає подарунки для рідних і близьких людей під улюблені новорічні мелодії і милується красунею-ялинкою. На касі промоутери в костюмах лисичок допомагають відвідувачам упаковувати їхні покупки в ошатний подарунковий пакет «Фокстрот».

Адже святкова упаковка - це половина подарунка. І, звичайно ж, приємним нововведенням у «Фокстроті» стали новорічні ярмарки. З 19 по 22 грудня проходив всеукраїнський Новорічний ярмарок, на який у магазини прийшли тисячі охочих порадувати близьких корисними подарунками зі знижкою до 60%.

 А вже в найближчі вихідні, 28 і 29 грудня, 30 магазинів «Фокстрот» * у різних регіонах України продовжать традицію новорічних сюрпризів і зустрінуть маленьких відвідувачів подарунками, серед яких маска лисички, набір олівців і фірмова новорічна розмальовка. Дорослі отримають вітальну листівку, яка в той же час є сертифікатом на знижку в розмірі 50 гривень для покупок у «Фокстроті». Такою листівкою можна привітати друзів, відправити поштою знайомим або із задоволенням скористатися самому.

- Ми прагнемо, щоб новорічний настрій кожного гостя після відвідування нашого магазину не тільки посилився , але і зберігся на цілий рік, а обраний подарунок радував якомога довше, - розповіла Наталія Середня, директор з маркетингу торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» .

- Адже в наших магазинах для багатьох починається новорічне свято. Нехай мрії українців про затишок і комфорт в їхніх будинках збудуться у «Фокстроті». Наша команда докладе для цього максимум зусиль! Приходьте і ви! У мережі магазинів «Фокстрот» для кожного знайдеться подарунок до смаку, а до того ж - новорічний настрій і святкові сюрпризи.

ГКФрозвиває бренди