Нові переваги для учасників програми лояльності «Фокс Клуб»

30 жовтня 2015 року торговельна мережа «Фокстрот» оголосила про реалізацію ще більшої кількості переваг для власників карток «Фокс Клуб».

Тепер лояльні покупці ритейлера мають можливість зафіксувати ціну товару для майбутньої покупки за програмою захисту ціни «Копійчужка» на строк від 7 до 20 днів, в залежності від рівня карти.

А також протягом 7-20 днів подати заявку на отримання компенсації у вигляді бонусів на картку «Фокс Клуб», якщо після покупки у «Фокстроті» знайшли цей товар за дешевшою ціною у магазинах-конкурентах*.


Але на цьому вигоди не закінчуються! Оформити економ-доставку у «Фокстроті» з карткою «Фокс Клуб» стало ще вигідніше: при пред'явленні картки клієнт отримує знижку від 5% до 20% залежно від рівня карти.

- Купуючи більше з карткою «Фокс Клуб», наші клієнти отримують ще більше бонусів, знижок та інших переваг, – розповів Євген Кречетович, керівник служби управління взаємовідносинами з покупцями (CRM) торговельної мережі «Фокстрот». – Близько 5 439 000 українців вже оцінили вигоди участі у нашій програмі лояльності. Приєднуйтесь і Ви!

Нагадаємо, що програма лояльності «Фокс Клуб» – це загальнонаціональна програма, учасник якої може накопичувати бонуси, розраховуватися ними за покупки, користуватися додатковими перевагами, отримувати сюрпризи до дня народження, першими дізнаватися про новинки техніки та спеціальні пропозиції!

Стати учасником «Фокс Клуб» дуже просто: для отримання бонусної картки досить відвідати магазин «Фокстрот» та надати особисті дані для заповнення анкети. Отримавши картку «Фокс Клуб», покупець може користуватися усіма сервісами та перевагами програми лояльності.

Більш детальна інформація на сайті: https://www.my-comfort.com.ua

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупок за даними TNS Ukraine (MMI за 1 квартал 2015 року). Станом на грудень 2015 року в Україні налічується 180 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 89 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 160 000 кв.м.

* Згідно з правилами програми захисту цін: https://www.foxtrot.com.ua/ru/article/1160

ГКФрозвиває бренди